Triumful Maternității @ReginaMaria

Vezi video

Puterea unei mame nu cunoaște limite. E neobosită. E de neoprit. O mamă poate visa chiar și atunci când pare că nu există nicio speranță.Și o poate lua de la capăt, de fiecare dată, ca și cum ar fi prima dată. O mamă știe când să meargă la medic, când să ceară sprijinul unei echipe care să creadă în ea și în copilul ei, dincolo de statistici și diagnostice sumbre. 

Află poveștile noastre

3 femei, 3 povești unice, un punct comun: puterea incredibilă de a nu înceta să creadă în ele și în dorința lor de a aduce pe lume un copil. 

Alege să devii Mamă @REGINA MARIA

Maternitatea din

Spitalul Băneasa

Primul și singurul spital cu maternitate din România acreditat internațional pentru calitatea îngrijirii și siguranța pacientului. Echipa medicală este supraspecializată în sarcinile cu risc și intervenții intrauterine care au salvat sute de vieți. Dotările și pregătirea echipei de neonatologie asigura gestionarea în siguranță a prematurilor începând cu 24 de săptămâni. 

Maternitatea din

Spitalul Brașov

Spitalul este și cea mai mare unitate privată din zonă, oferind viitoarelor mame grijă unei echipe medicale supraspecializate, precum și cele mai moderne dotări medicale, alături de un maxim confort pentru mamă și copil. Pacientele primesc de asemena susținere psihologică și consiliere în alăptare, pentru cel mai bun start în nouă postură de mamă.

Maternitatea din

Spitalul Cluj

Spitalul dispune de departamente integrate care fac posibilă diagnosticarea ecografică antenatală a unei malformații, îngrijire specializată în secția neonatală de terapie intensivă și intervenții chirurgicale efectuate în primele zile de viață ale bebelușului. Un spital pregătit să ofere mamei și copilului atenție permanentă, condiții de confort maxim și îngrijirea unei echipe multidisciplinare de excepție. 

Maternitatea din

Spitalul Premiere

Spitalul multidisciplinar al rețelei Regina Maria din vestul țării a extins recent maternitatea prin inaugurarea noii secții de neonatologie care este dotată cu echipamente state-of-the-art. Echipa de medici este supraspecializata în medicină materno fetală și preluarea nou-născuților la naștere, inclusiv prematuri, gestionând multiple cazuri complexe. 

Centre de Fertilitate si FIV