Cere ofertă personalizată

Discută cu un reprezentant REGINA MARIA despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului REGINA MARIA Cluj.

Completează formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Totul pentru siguranța mamei și a copilului

SIGURANȚA MAMEI

Medici supraspecializați în sarcină cu risc și aparatură performantă, la standarde internaționale, mereu dedicați nevoilor mamei.

SIGURANȚA COPILULUI

Specializare în îngrijirea copiilor născuți prematur începând cu săptămâna 32/34. Nu este necesar transferul în cazurile complexe. Maternitatea dispune de o secție de terapie intensivă neonatală performantă.

SPITAL PRIETEN CU COPILUL

Spitalul respectă inițiativa UNICEF pentru susținerea alăptării cu succes. În plus, la naștere, mamele se pot bucura de contact direct cu bebelușul lor (skin-to-skin)

Să devii mamă e putere!

Să vrei să devii mamă și să îți dedici grija și iubirea unui copil, mai ales în aceste vremuri complicate, e dovadă de putere. Recunoaștem și salutăm tot efortul tău și te așteptăm să îți fim alături în cel mai frumos moment al vieții tale. Cel în care devii mamă. 

De ce aleg mămicile să nască la Spitalul REGINA MARIA Cluj

La REGINA MARIA, atât mama, cât și bebelușul se află în condiții de maximă siguranță. Există 6 linii de gardă 24/7 și oferim supravegherea sarcinii normale și cu risc crescut, screening prenatal, diagnosticare ecografică antenatală performanță a unor malformații la făt, condiții moderne și specializate pentru asistență la naștere, îngrijire specializată în secția de terapie intensivă neonatală începând cu săptămână 32/34 de sarcină, screening nou-născut.

Maternitate de referinta in sistemul privat
Ai toate motivele să alegi Spitalul REGINA MARIA Cluj, care este pregătit să facă față problemelor de sănătate pe care le-ai putea avea tu sau copilul tău la naștere. Spitalul dispune de departamente integrate pentru un cuantum de îngrijire, siguranță permanentă prin camerele de gardă (24/24), secție de Neonatologie, sectie de Anestezie și Terapie Intensiva și echipă de medici cu pregătire multidisciplinară.

Terapie Intensivă Neonatală ultra performantă
Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală dotată cu aparate moderne de suport al respirației de tipul ventilației mecanice sau ventilației neinvazive care asigură îngrijirea nou-născuților prematuri încă de la 32/34 de săptămâni.

Medici cu experiență, supraspecializati în cazuri complexe
Echipa medicală cu expertiză din maternitatea Spitalului REGINA MARIA Cluj urmăreste și îngrijește pacientele cu sarcină normală și cu risc crescut, grijă susținută prin secțiile de anestezie și terapie intensivă, neonatologie, imagistică și laborator 24/24.

Îngrijire multidisciplinară
Spitalul dispune de departamente integrate: diagnosticare ecografică antenatală a unei
malformații, îngrijire specializată în secția neonatală de terapie intensivă și intervenții chirurgicale efectuate în primele zile de viață ale bebelușului.

Când tu stai de șase medicii noștri stau de gardă

Combatem insomniile și grijile din timpul sarcinii 24/24, cu ajutorul medicilor supraspecializați în sarcini cu risc. Deținem aparatură performantă, la standarde internaționale și suntem mereu dedicați nevoilor mamei.

Solicită informații despre pachetele de naștere

Pachet nastere

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE

Consult preanestezic și prenatal

Analize laborator

Servicii medicale asistare naștere naturală/cezariană

Trusă pentru anestezie epidurală

Medicamente și consumabile naștere naturală/cezariană

Servicii de supraveghere, îngrijire și consiliere medicală

Consiliere în alăptare

Consiliere psihologică

Cazare în rezervă dublă

Produse cosmetice pentru igienă și îngrijire

Meniu personalizat (în funcție de tipul nașterii)

Posibilitatea de a personaliza pachetul, adăugând extra opțiuni

Fără taxă suplimentară pentru semnare contract până în săptămâna 26

Servicii de supraveghere și îngrijire

Servicii de consiliere medicală

Vaccinarea nou-născutului (conform Programului Național)

Produse pentru îngrijirea nou-născutului (haine, scutece, cosmetice și alte produse de îngrijire necesare în perioada spitalizării)

Posibilitatea de a adauga, contra cost suplimentar, teste și screening-uri pentru nou-născut:
- screening auditiv și metabolic

Pachet VIP

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE CU BENEFICII VIP

Conține toate opțiunile incluse în pachetul de naștere naturală sau pachetul de naștere prin cezariană, plus extra beneficii:

Cazare în rezervă single de lux

2 x consultații la obstretică-ginecologie, în camera de gardă

Cursul ABC-ul părinților

Semnare contract după săptămâna 26 de sarcină

Asistență medicală personalizată 24/24

Screening auditiv și screening metabolic nou-născut

5 zile terapie intensivă neonatală (în limita a 6000 lei)

1 x ședință consiliere îngrijire nou născut la domiciliu

6 x consulturi pediatrie

100% discount pentru analiza HTLV

Când corpul tău nu respectă planul de naștere, suntem pregătiți pentru orice situație

Suntem specializați în îngrijirea copiilor născuți prematur începând cu săptămâna 24. Nu este necesar transferul în cazurile complexe.

Întrebări frecvente

Pachetele de naștere sunt flexibile și fiecare mămică are posibilitatea să își personalizezi nașterea așa cum își dorește. În funcție de alegerile sale va primi o ofertă personalizată de la unul din consultanții noștri.

Sigur, cele mai multe rezerve din Spitalul REGINA MARIA Cluj sunt în regim single. Mama poate opta inclusiv ca partenerul ei să stea pe perioada internării alături de ea și bebeluș.

Desigur, alegerea medicului aparține exclusiv mamei. El poate să fie recomandat de o prietenă, ales în funcție de specializările pe care le are, nota de pe site sau alte criterii cum ar fi dacă naște atât în sistemul de stat cât și la privat.

Spitalul REGINA MARIA Cluj gestionează în siguranță cazuri complexe atât pentru mamă cât și pentru nou născuți fără să fie nevoie de transfer la un spital de stat. Există terapie intensivă atât pentru adulți cât și pentru nou născuți dotată cu aparatură care permite tratarea în siguranță a urgențelor și copiilor născuți prematur începând cu 34 de săptămâni.

Pentru pachetele de naștere, plată se face în 2 transe – la semnarea contractului și restul de plată până în săptămână 36 de sarcină.

Servicii de îngrijire, supraveghere și consiliere medicală efectuate de medicii și asistenții de neonatologie atât în secția de Normoponderali cât și în Terapie Intensivă dacă este nevoie. Vaccinare conform Programului Național. Posibilitatea efectuării screeningului metabolic și auditiv. Consult post-natal la 14 zile de la naștere.

Toate spitalele REGINA MARIA au luat extra măsuri de siguranță pentru a preveni orice infecție a pacienților și a cadrelor medicale. Pe lângă toate măsurile de igienă și siguranță, toate pacientele care se internează sunt testatate pentru COVID-19. Cere consultantului toate detaliile despre cum se desfășoara nașterea cu noile măsuri de siguranță.

Ce spun mămicile

Am născut la spitalul REGINA MARIA Cluj și nu aș fi putut face o alegere mai bună.
Totul a decurs extrem de firesc și ușor, întreg personalul se concentrează pe nevoile tale de viitoare mămică, iar locul în sine îți transmite faptul ca ești pe mâini bune. Mii de mulțumiri  echipei care a fost minunată, și a făcut ca întreg procesul nașterii să fie unul lin și natural,  care a fost alături de mine încă de când am intrat în spital, și care s-a asigurat că am tot confortul necesar pe parcursul nașterii. La al doilea copil îi vreau tot pe ei lângă mine! 

Alina B.

Ce spun mămicile

Luptătoarea mea mică se numește Iris și după o săptămâna lungă de Terapie Intensivă am ajuns în sfarșit acasă. Am avut ocazia să aflăm mai multe despre supereroii din spatele scenei, medicii neonatologi, asistentele și infirmierele care le poartă de grijă micuților în primele lor zile din viață. Mulțumim echipei de la Spitalul REGINA MARIA Cluj pentru tot ce au facut pentru noi! You guys rock! 

Vlad P.

Ce spun mămicile

De câteva săptămâni, în fiecare marți, particip la cursul pentru pregătirea viitorilor părinti, oferit de spitalul REGINA MARIA. Spun oferit, pentru că, până acum cel puțin, cursul ăsta mi se pare efectiv un dar minunat oferit viitorilor părinți. Și chiar nu mă așteptam! Deși sunt la al doilea copil, am aflat o groază de chestii noi, mi s-au "dezinstalat" niște mituri și am încredere că spitalul asta este în primul rând despre super oameni și super profesioniști! Chiar aștept experiența nașterii, cu toată încrederea, indiferent de cum se va întampla.
Super informații de la doctorul ginecolog, de la doctorul anestezist și de la moasă. O abordare realistă, despre ceea ce înseamnă nașterea într-un spital. Pentru asta e foarte important sa fie pregatite corect viitoarele mămici. Cel mai tare mă bucură faptul că se încurajează cu adevarat tehnica “skin to skin” (dacă mama dorește și starea de sănătate a mamei și a bebelușului permit asta), atât după nașterea naturală cât și după cezariană.
Recomand cursul ăsta indiferent de unde, cu cine și de cum vă pregătiți să nașteți!

Alexandra P.

Alege cel mai bun loc pentru tine și bebelușul tău

În alegerea locului unde îți vei aduce pe lume copilul îți recomandăm să ții cont de mai mulți factori: dotările și confortul spitalului, protocoalele de siguranță ale acestuia, precum și experiența echipei medicale. La o analiză atentă, vei vedea că REGINA MARIA este cea mai sigură alegere.