Cere ofertă personalizată

Discută cu un reprezentant REGINA MARIA despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului Premiere.

Completează formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Totul pentru siguranța mamei și a copilului

SIGURANȚA MAMEI

Echipa de medici supraspecializați în sarcină cu risc și aparatură performantă, mereu dedicați nevoilor mamei.

SIGURANȚA COPILULUI

Echipa medicală de neonatologie are experiență relevantă în tratarea copiilor cu nevoi speciale și asigură 24/24 preluarea nou născutului de la sala de naștere, urgențele neonatale, dar și monitorizarea și tratamentul nou născuților.

SUSȚINEM ALĂPTAREA

Spitalul REGINA MARIA Première încurajează alăptarea și conectarea cât mai rapidă a mamei cu nou născutul. Consilierul în alăptare al spitalului are grijă ca fiecare mămică să primească toate sfaturile pentru a obține o alăptare cu succes.

Să devii mamă e putere!

Să vrei să devii mamă și să îți dedici grija și iubirea unui copil, mai ales în aceste vremuri complicate, e dovadă de putere. Recunoaștem și salutăm tot efortul tău și te așteptăm să îți fim alături în cel mai frumos moment al vieții tale. Cel în care devii mamă. 

De ce aleg mămicile să nască la Spitalul REGINA MARIA Première?

În Spitalul REGINA MARIA Première, atât mama, cât și bebelușul se află în condiții de maximă siguranță.
Există 4 linii de gardă 24/7 și oferim supravegherea sarcinii normale și cu risc crescut, screening prenatal, diagnosticare ecografică antenatală performantă a unor malformații la făt, condiții moderne și specializate pentru asistență la naștere, screening nou-născut.

Maternitate de referință în sistemul privat din România
Maternitatea din cadrul Spitalului REGINA MARIA Première este cea mai mare maternitate privată din zona de vest a țării, este locul în care peste 1.500 de copii sunt aduși pe lume în fiecare an, în condiții de siguranță maximă. Maternitatea Première oferă îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate atât mamei, cât și nou-născutului, într-un mediu sigur, prietenos și confortabil.

Medici cu experiență, supraspecializați pe cazuri complexe
Echipa medicală cu expertiza din Spitalul REGINA MARIA Première urmăreste și îngrijeste pacientele cu sarcină normală și cu risc crescut, grija susținută prin secțiile de anestezie și terapie intensivă, neonatologie, imagistică și laborator 24/24.

Îngrijire multidisciplinară
Spitalul REGINA MARIA Première dispune de departamente integrate care asigură un continuum de îngrijire a mamei și copilului pentru urmărirea sarcinii normale și a sarcinii cu risc înalt, proceduri specializate de tipul amniocentezei și biopsiei de vilozități coriale, asistarea femeii gravide la naștere, inclusiv nașterea pe uter cicatricial și încurajarea nașterii cu blândețe.

Când tu stai de șase medicii noștri stau de gardă

Combatem insomniile și grijile din timpul sarcinii 24/24, cu ajutorul medicilor supraspecializați în sarcini cu risc. Dețiem aparatură performantă, la standarde internaționale și suntem mereu dedicați nevoilor mamei.

Solicită informații despre pachetele de naștere

Pachet VIP

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE

Consult preanestezic și prenatal

Analize laborator

Servicii medicale asistare naștere naturală / cezariană

Trusă pentru anestezie epidurală

Medicamente și consumabile naștere naturală / cezariană

Servicii de supraveghere, îngrijire și consiliere medicală

Consiliere în alăptare

Consiliere psihologică

Cazare în rezervă dublă

Produse cosmetice pentru igienă și îngrijire

Meniu personalizat (în funcție de tipul nașterii)

Posibilitatea de a personaliza pachetul, adăugând extra opțiuni

Fără taxă suplimentară pentru semnare contract până în săptămâna 26

Consult de urgenta la camera de garda

Servicii de supraveghere și îngrijire

Servicii de consiliere medicală

Analize de laborator

Screening auditiv

Vaccinarea nou-născutului (conform Programului Național)

Produse pentru îngrijirea nou-născutului (haine, scutece, cosmetice și alte produse de îngrijire necesare în perioada spitalizării)

Monitorizare post-natala in primele zile de viata (screening auditiv si screening metabolic 3 afectiuni, prin Programul National de Sanatate) 

Posibilitatea de a adauga, contra cost suplimentar, testari și screening-uri pentru nou-născut:
- screening metabolic extins, screening fibroza chistica si surditate, screening 31 sindroame microdeletii, testare genetica pentru amiotrofie spinala (SMA) 

Pachet VIP

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE CU BENEFICII VIP

Conține toate opțiunile incluse în pachetul de naștere naturală sau pachetul de naștere prin cezariană, plus extra beneficii:

Cazare în rezervă single de lux

2 x consultații la obstretică-ginecologie, în camera de gardă

Semnare contract după săptămâna 26 de sarcină

Asistență medicală personalizată 24/24

Screening auditiv și screening metabolic nou-născut

5 zile terapie intensivă neonatală (în limita a 6000 lei)

1 x ședință consiliere îngrijire nou născut la domiciliu

6 x consulturi pediatrie

100% discount pentru analiza HTLV

Când corpul tău nu respectă planul de naștere, suntem pregătiți pentru orice situație

Suntem specializați în îngrijirea copiilor născuți prematur începând cu săptămâna 32. Nu este necesar transferul în cazurile complexe.

Întrebări frecvente

Pachetele de naștere sunt flexibile și fiecare mamică are posibilitatea să își personalizeze nașterea asa cum își dorește. În funcție de alegerile sale va primi o ofertă personalizată de la unul din consultanții noștri.

Sigur, Spitalul REGINA MARIA Première are rezerve în regim single sau duble și mama poate opta inclusiv ca partenerul ei să stea pe perioada internării alături de ea și bebeluș.

Desigur, alegerea medicului aparține exclusiv mamei. El poate să fie recomandat de o prietenă, ales în funcție de specializarile pe care le are, nota de pe site sau alte criterii cum ar fi contract CAS sau dacă naște atât în sistemul de stat cât și la privat.

Pentru pachetele de naștere, plata se face în 2 tranșe – la semnarea contractului și restul de plată până în săptămâna 36 de sarcină.

Servicii de îngrijire, supraveghere și consiliere medicală efectuate de medicii și asistenții de neonatologie atât în secția de Normoponderali cât și în Terapie Intensivă dacă este nevoie,  vaccinare conform Programului Național, posibilitata efectuării screeningului metabolic și auditive, consult post-natal la 14 zile de la naștere. In plus, echipa de neonatologie din Spitalul Premiere asigura monitorizare post-natala a copiilor, prin efectuarea unei ecografii de sold, ecografii transfontanelare si a unei ecocardiografii de screening, recomandate in primele 2 luni de viata. 

Ce spun mămicile

Mii de mulțumiri întregii echipe de la Spitalul Premiere, serviciile și OAMENII de acolo au depășit nivelul așteptărilor avute când am ales să nasc primul meu copilaș în acest spital. Am fost tratată cu extrem de multa grijă, profesionalism și atenție, doamnele infirmiere, doamnele asistente, întreaga echipă de medici merită cele mai mari mulțumiri pentru faptul că în cele câteva zile petrecute în spital eu și bebelușul am avut parte de o experiență de 5 stele!

Alina V.

Ce spun mămicile

Nașterea este o experientă unică în viața fiecărei femei, mi-am dorit un start sănătos, într-un mediu sănătos, mi-am dorit oameni pregătiți, și mai ales mi-am dorit ca bebelușul meu să fie tratat perfect. Am avut parte de toate acestea și în plus.

Amalia H.

Ce spun mămicile

Mămicilor, vă recomand să nu stați pe gânduri. Veți înțelege cât de important este ca în acele prime zile în care viața arată complet diferit, să aveți un start sănătos pentru voi și pentru bebeluși.

Crina L.

Ce spun mămicile

Am primit tot ajutorul de care am avut nevoie, sfaturi și consiliere, astfel încât am reușit să îmi cunosc bebelușul inca din primele minute de viață! Soțul a fost alături de noi în toată perioada, în camera de spital, ceea ce a făcut să fim implicați împreună încă de la început în tot ceea ce are nevoie bebelușul nostru.

Flori B.

Alege cel mai bun loc pentru tine și bebelușul tău

În alegerea locului unde îți vei aduce pe lume copilul îți recomandăm să ții cont de mai mulți factori: dotările și confortul spitalului, protocoalele de siguranță ale acestuia, precum și experiența echipei medicale. La o analiză atentă, vei vedea că REGINA MARIA este cea mai sigură alegere.