Cere ofertă personalizată

Discută cu un reprezentant REGINA MARIA despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului REGINA MARIA din Brașov.

Completează formularul de mai jos. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Totul pentru siguranța mamei și a copilului

SIGURANȚA MAMEI

Spitalul REGINA MARIA Brașov dispune de departamente integrate care asigură un continuum de îngrijire a pacientei cu sarcină normală sau la risc.

SIGURANȚA COPILULUI

Echipa medicală de neonatologie are experiență relevantă în tratarea copiilor cu nevoi speciale și asigură 24/24 preluarea nou născutului de la sala de naștere, urgențele neonatale, dar și monitorizarea și tratamentul nou născuților.

SUSȚINEM ALĂPTAREA

Spitalul REGINA MARIA Brașov încurajează alăptarea și conectarea cât mai rapidă a mamei cu nou născutul. Consultantul în alăptare al spitalului are grijă ca fiecare mămică să primească toate sfaturile pentru a obține o alăptare cu succes.

 

Să devii mamă e putere!

Să vrei să devii mamă și să îți dedici grija și iubirea unui copil, mai ales în aceste vremuri complicate, e dovadă de putere. Recunoaștem și salutăm tot efortul tău și te așteptăm să îți fim alături în cel mai frumos moment al vieții tale. Cel în care devii mamă. 

De ce aleg mămicile să nască la Spitalul REGINA MARIA Brașov

Siguranță permanentă pentru mama și copil
Spitalul dispune de 4 linii de gardă 24/7: Obstetrică – Ginecologie, Neonatologie, Anestezie și Terapie Intensivă, Pediatrie și are laborator de analize propriu 24/7.

Terapie Intensivă Neonatală performantă
Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală este dotată cu aparate moderne de suport al respirației de tipul ventilației mecanice sau ventilației neinvazive care asigură îngrijirea nou-născuților prematur încă de la săptămâna 32/34.

Medici neonatologi experimentați pentru gestionare cazuri complexe
Datorită pregătirii și experienței echipei medicale și a dotărilor de ultimă generație a secției de Terapie Intensivă Neonatală și de Adulți, în Spitalul REGINA MARIA Brașov sunt tratate cazuri medicale complexe pentru nou născuți mai mari de săptămâna 32/34

Îngrijire multidisciplinară
Spitalul REGINA MARIA Brașov dispune de departamente integrate care asigură un continuum de îngrijire a mamei și copilului: umărirea sarcinii normale și a sarcinii cu risc înalt; monitorizarea dezvoltării normale a fătului cu ecografii de morfologie fetală și în cazuri selecționate, proceduri specializate de tipul amniocentezei și biopsiei de vilozități coriale; asistarea femeii gravide la naștere; preluarea imediată încă din sala de naștere și îngrijirea nou născutului în secția de terapie intensivă neonatală; continuarea supravegherii dezvoltării normale a copilului în secția de pediatrie.

Susținerea alăptării
Consultantul în alăptare din Spitalul REGINA MARIA Brașov încurajează și susține toate tinerele mămici să alăpteze. Recomandările, sfaturile și tehnicile aplicate cu blândețe ajută mămicile să se concteze cu bebelușii lor și să alăpteze cu succes încă din primele momente de viață ale copilului.

Când tu stai de șase medicii noștri stau de gardă

Combatem insomniile și grijile din timpul sarcinii 24/24, cu ajutorul medicilor supraspecializați în sarcini cu risc. Dețiem aparatură performantă, la standarde internaționale și suntem mereu dedicați nevoilor mamei.

Solicită informații despre pachetele de naștere

Pachet nastere

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE

Consult preanestezic și prenatal

Analize laborator

Servicii medicale asistare naștere naturală/cezariă

Trusă pentru anestezie epidurală

Medicamente și consumabile naștere naturală/cezariă

Servicii de supraveghere, îngrijire și consiliere medicală

Consiliere în alăptare

Consiliere psihologică

Cazare în rezervă dublă

Produse cosmetice pentru igienă și îngrijire

Meniu personalizat (în funcție de tipul nașterii)

Posibilitatea de a personaliza pachetul, adăugând extra opțiuni

Fără taxă suplimentară pentru semnare contract până în săptămâna 26

Servicii de supraveghere și îngrijire

Servicii de consiliere medicală

Vaccinarea nou-născutului (conform Programului National)

Produse pentru îngrijirea nou-născutului (haine, scutece, cosmetice și alte produse de îngrijire necesare în perioada spitalizării)

Posibilitatea de a adauga, contra cost suplimentar, teste și screening-uri pentru nou-născut:

- screening auditiv și metabolic

Pachet VIP

Mamă @ Regina Maria

PACHETUL DE NAȘTERE CU BENEFICII VIP

Conține toate opțiunile incluse în pachetul de naștere naturală/cezariă sau pachetul de naștere prin cezariană, plus extra beneficii:

Cazare în rezervă dublă

2 x consultații la obstretică-ginecologie, în camera de gardă

Cursul ABC-ul părinților

Semnare contract după săptămâna 26 de sarcină

Screening auditiv și screening metabolic nou-născut

6 x consulturi pediatrie

100% discount pentru analiza HTLV

Când corpul tău nu respectă planul de naștere, suntem pregătiți pentru orice situație

Suntem specializați în îngrijirea copiilor născuți prematur începând cu săptămâna 24. Nu este necesar transferul în cazurile complexe.

Întrebări frecvente

Pachetele de naștere sunt flexibile și fiecare mămică are posibilitatea să își personalizezi nașterea așa cum își dorește. În funcție de alegerile sale va primi o ofertă personalizată de la unul din consultanții noștri.

Sigur, în Spitalul REGINA MARIA Brașov rezervele sunt duble, dar se poate opta pentru varianta în regim single.

Desigur, alegerea medicului aparține exclusiv mamei. El poate să fie recomandat de o prietenă, ales în funcție de specializările pe care le are, nota de pe site sau alte criterii cum ar fi contract CAS sau dacă naște atât în sistemul de stat cât și la privat.

Spitalul REGINA MARIA Brașov gestionează în siguranță cazuri complexe atât pentru mamă cât și pentru nou născuți. Există terapie intensivă atât pentru adulți cât și pentru nou născuți dotată cu aparatură care permite tratarea în siguranță a urgențelor și copiilor născuți prematur începând cu 34 de săptămâni.

Pentru pachetele de naștere, plată se face în 2 transe – la semnarea contractului și restul de plată până în săptămână 36 de sarcină.

Servicii de îngrijire, supraveghere și consiliere medicală efectuate de medicii și asistenții de neonatologie atât în secția de Normoponderali cât și în Terapie Intensivă dacă este nevoie. Vaccinare conform Programului Național. Posibilitatea efectuării screeningului metabolic și auditiv. Consult post-natal la 14 zile de la naștere.

Toate spitalele REGINA MARIA au luat extra măsuri de siguranță pentru a preveni orice infecție a pacienților și a cadrelor medicale. Pe lângă toate măsurile de igienă și siguranță, toate pacientele care se internează sunt testatate pentru COVID-19. Cere consultantului toate detaliile despre cum se desfășoara nașterea cu noile măsuri de siguranță.

Ce spun mămicile

“Am căutat realmente un loc sigur pentru că la mine în oraș maternitatea la care trebuia să nasc tocmai fusese desemnată să gestioneze doar cazuri de COVID-19.  Ne bucurăm că am ales maternitatea din cadrul Spitalului REGINA MARIA din Brașov pentru că asta mi-a oferit liniștea și siguranța de care aveam atâta nevoie în perioada asta. Matei a venit pe lume într-un moment dificil, dar a venit într-o lume diferită față de lumea de dinafara spitalului. Într-o țară în care simți nesiguranța pretutindeni, sistemul privat REGINA MARIA ne-a putut oferi siguranța și pregătire pentru situații neprevăzute, așa cum cazul meu a cerut. Personal foarte implicat, pregătit și amabil, iți oferă confortul pe care îl căutăm acolo unde vrem să ne facem bine.”

Mihaela

Ce spun mămicile

"Să devii mămică pentru prima oară, să îți ții în brațe copilul, să îl vezi cum crește și să te bucuri de orice progres, sunt cele mai frumoase senzații și realizări din viața unei femei. Mulțumesc echipei din maternitatea Spitalului REGINA MARIA Brașov pentru profesionalism și experiența memorabilă."

Ana

Ce spun mamicile

"Mă bucur că maternitatea Spitalului REGINA MARIA Brașov ne-a oferit condiții de rooming-in, lucru care a facilitat posibilitatea unei alăptări exclusive. Eu mi-am dorit mult ca bebelușa să vină pe lume natural și să fie alăptată. Din cauze medicale, Evelyn s-a născut prin cezariană, la 40 de săptămâni. Miturile conform cărora nașterea prin cezariană influențează reușita în alăptare pot fi infirmate cu succes de reușita mea. Evelyn este un bebeluș născut cu 4380g și care a fost alăptat exclusiv și pentru asta vă mulțumesc."

Loredana

Ce spun mămicile

”Am născut la REGINA MARIA Brașov gemeni, fetiță și băiat. Doresc să mulțumesc întregii echipe medicale pentru tot ceea ce au făcut pentru noi, în special D-nei Dr. Dull Ana-Maria, care ne-a fost alături pe parcursul celor nouă luni de sarcină. De asemenea, mulțumesc Anei Mihai pentru sprijinul și suportul primit în inițierea alăptării.”

Bianca

Alege cel mai bun loc pentru tine și bebelușul tău

În alegerea locului unde îți vei aduce pe lume copilul îți recomandăm să ții cont de mai mulți factori: dotările și confortul spitalului, protocoalele de siguranță ale acestuia, precum și experiența echipei medicale. La o analiză atentă, vei vedea că REGINA MARIA este cea mai sigură alegere.