Hepatologie - Despre centru

Echipa noastra medicala este formata din medici cu o vasta experienta in diagnosticul, tratamentul si monitorizarea afectiunilor ficatului, in special al hepatitelor cronice virale. Odata diagnosticat, fiecare pacient este informat asupra evolutiei si complicatiilor bolii sale si este consiliat despre importanta initierii cat mai precoce a unei terapii antivirale eficiente si sigure, precum si asupra mijloacelor de preventie a transmiterii infectiei.
Diagnostic, tratament si monitorizare pe termen lung a pacientului cu afectiuni hepatice cronice.
Pasii pe care ii urmezi

Pacientul cu infectie confirmata cu unul sau mai multe dintre virusurile hepatitice beneficieaza in centrele de hepatologie de tot sprijinul de care are nevoie pentru a controla boala si a evita evolutia ei catre ciroza hepatica si carcinom hepatocelular:

Consultatie initiala la un medic gastroenterolog sau infectionist
Set complet de analize de laborator pentru stadializarea bolii hepatice si a infectiei virale (inclusiv FibroMAX, viremie)
Ecografie hepatica pentru aprecierea gradului de fibroza a ficatului (Fibroscan)
Consultatie finala cu stabilirea unui plan de tratament individualizat
Consiliere pentru accesul cat mai rapid la tratamentul antiviral oferit gratuit prin CNAS
Consiliere pentru preventia transmiterii infectiei cu virusurile hepatitice B, C, D la restul membrilor familiei si anturajului
Consiliere pentru preventia trasmiterii materno-fetale la femeia diagnosticata in sarcina cu hepatita B
Controale periodice pentru monitorizarea hepatitei si a infectiei virale
Controale periodice pentru depistarea precoce a complicatiilor hepatice si extrahepatice
Ecografie cu substanta de contrast (diagnostic cancer hepatic). Endoscopie digestiva superioara (diagnostic si tratament varice esofagiene)
Echipa interdisciplinara de medici specialisti

Echipa intruneste specialisti experimentati in ecografie hepatica, endoscopie digestiva, infestionisti, gastroenterologi si medicina interna.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate