Despre Clinica Sanului

CE INSEAMNA SA FII INGRIJITA IN CADRUL CLINICII SANULUI
Vei beneficia de experienta unei echipe multidisciplinare

Ceea ce diferentiaza felul in care ingrijim pacientele diagnosticate cu cancer de san este echipa multidisciplinara. Impreuna – oncolog, chirurg senolog, imagist, anatomopatolog, chirurg plastician, ginecolog – decid cea mai buna conduita terapeutica si abordare pentru pacienta, pe baza recomandarilor si protocoalelor internationale, dar particularizat la fiecare femeie in parte. Din echipa multidisciplinara fac parte si psihologul si kinetoterapeutul. Pentru pacienta, inseamna in primul rand timp castigat: pacienta ajunge mai rapid la diagnostic si la planul de tratament, construit pe baza expertizei tuturor medicilor implicati.

Alaturi de tine pas cu pas, va fi in permanenta un consultant medical dedicat

Vrem sa stii ca nu esti singura. Cancerul mamar este o lupta grea, insa suntem alaturi de tine, pas cu pas. Suna la 0733 111 726 (tarif normal, apelabil L-V 13.30 - 18.00) si vei beneficia de indrumarea si sprijinul unui consultant medical, dr. Alexandra Pirvulescu, care te va ghida pas cu pas, pentru ca tu sa poti trece cu bine peste momentele dificile. Te va informa si iti raspunde la orice intrebari ai despre tipurile de investigatii sau interventii chirurgicale, pregatirea preoperatorie, costurile spitalizarii si echipa medicala. Te va ajuta sa faci programarile si va tine legatura cu medicii implicati in ingrijirea ta.

INDIFERENT DE NEVOIA PE CARE O AI, SUNTEM AICI PENTRU TINE ATUNCI CAND:
 • Trebuie sa-ti faci mamografia de screening
 • Ti-ai descoperit un nodul la san
 • Ai o scurgere anormala mamelonara
 • Ai un rezultat modificat la mamografie sau ecografia de san
 • Ai fost diagnosticata recent cu cancer de san
 • Doresti o opinie secundara
 • Ai nevoie de tratament
 • Doresti sa-ti faci reconstructie mamara
 • Esti preocupata de riscul de a face cancer mamar
 • In familia ta mama, sora sau bunica au avut cancer de san
 • Vrei sa inveti cum se face auto-examinarea sanului
 • Ai nevoie de ajutor si informatii
 • Doresti un examen de rutina facut de un specialist senolog
ODATA AJUNSA IN CLINICA SANULUI, ESTE NEVOIE DE DOAR 3 VIZITE PANA LA PLANUL DE TRATAMENT:
 • Vei fi consultata intai de medicul specialist, fie chirurg, ginecolog sau oncolog, care in functie de problema mamara pe care o ai va face un plan de investigatii pentru a ajunge la un diagnostic corect – pe langa examenul clinic, se stabilesc si investigatiile imagistice. In functie de varsta si de alti factori de risc, se recomanda ecografie mamara bilaterala, mamografie, RMN de san.
 • Daca se depisteaza o leziune mamara, medicul imagist calculeaza un scor imagistic care orienteaza conduita ulterioara: fie supraveghere periodica imagistica, fie este necesara o punctie biopsie. Punctia biopsie poate fi efectuata odata cu investigatia ecografica si din nou, vei castiga timp.
 • Vei merge la medicul specialist cu rezultatele imagistice si cu rezultatul histopatologic atunci cand a fost efectuata punctia biopsie.
 • Atunci cand leziunea se dovedeste a fi canceroasa, cazul este discutat in sedintele saptamanale ale Tumor Board-ului - Comisia de diagnostic si de indicatie terapeutica. Se face un plan terapeutic, in concordanta cu ghidurile internationale, dar se particularizeaza la fiecare pacienta in parte. Sunt implicati oncologul, radioterapeutul, chirurgul oncolog, anatomopatologul, chirurgul plastician – deoarece, pe langa tratamentul oncologic, se ia in discutie si refacerea glandei mamare pentru un aspect estetic cat mai bun.
 • Practic, intre momentul prezentarii la medic si formularea diagnosticului si a planului de tratament, este nevoie de maxim 3 vizite. Prima vizita este cu ocazia consultului la medicul specialist care face planul de investigatii. Se programeaza testele imagistice, iar pacienta se va revedea cu medicul specialist posibil chiar in ziua in care a efectuat investigatiile, rezultatele fiind disponibile pe loc, cu exceptia biopsiei care dureaza cateva zile. Apoi, se stabileste conduita ulterioara, urmand etapele de tratament si o urmarire adecvata. Cu ajutorul consultantului medical dedicat, fluxurile sunt rapide si pacienta castiga mult timp.

Sa fii ingrijita in clinica sanului inseamna o sansa mai buna la viata

Boala este depistata precoce
Recomandam mamografia de screening tuturor femeilor cu varsta peste 40 de ani. Depistarea precoce este cheia, deoarece tratamentul in stadiile incipiente permite vindecarea bolii.
Esti evaluata complet si rapid
Un diagnostic corect este primul pas critic in obtinerea celui mai bun tratament posibil. Si deoarece timpul este esential, cu ajutorul consultantului medical vei fi programata rapid.
Iti oferim optiuni personalizate de tratament chirurgical
O echipa multidisciplinara va stabili tratamentul cel mai adecvat in cazul tau. Medicii nostri chirurgi sunt specializati in cancerul de san.
Continuam sa fim alaturi de tine si sa te urmarim pe termen lung
Dupa o lupta grea te simti incompleta. De aceea, avem grija sa-ti redam nu doar sanatatea, ci si increderea in tine.
Alaturi de tine pas cu pas

Completeaza chestionarul de mai jos sau apeleaza 0733.111.726 (tarif normal, apelabil  L-V 13.30-18.00) si vei beneficia de indrumarea si sprijinul unui consultant medical care te va ghida pas cu pas.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate