Stomatologie generală

Solicită programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord să fiu contactat/ă de către Rețeaua de sănătate Regina Maria Dental Clinics în legătură cu serviciile medicale solicitate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și completând formularul de mai sus te supui Termenilor si conditiilor.

Alege prevenția pentru a avea dinți sănătoși pe viață!

Detartrajul cu ultrasunete

 

În doar 30 de minute, acest detartraj îndepărtează complet tartrul de pe dinţi şi de sub gingii, depozitele bacteriene şi stimulează circulația locală a sângelui.

Ultrasunetele reprezintă vibrații mecanice care dispun de o frecvență înaltă cu ajutorul cărora sunt distruse depozitele de tartru. Jetul de apă care însoțește vibrațiile în timpul detartrajului cu ultrasunete îndepărtează resturile rămase în urma spargerii depozitelor, în scopul calmării gingiilor. Detartrajul cu ultrasunete este recomandat de medici deoarece nu produce dureri pacienților și nu există riscul afectării smalțului dentar, așa cum se întâmplă atunci când vorbim despre detartrajul tradițional.

Periajul dentar profesional

 

Completăm igiena dentară prin periajul profesional, necesar pentru a netezi suprafețele și pentru a îndepărta complet eventualele reziduri ale plăcii bacteriane. Acest periaj este complet lipsit de durere, nu necesită mai mult de o ședință de tratament şi îţi oferă o senzație de prospețime de lungă durată.

Periajul profesional este o procedură complet nedureroasă. Se realizează doar în cabinetul medicului stomatolog, care acționează cu ajutorul unor instrumente și paste de dinți speciale, pentru a îndepărta placa bacteriană din cele mai inaccesibile zone. Acesta se mai utilizează înainte de albirea dentară, de aplicarea unui aparat dentar cu brackeți sau înainte de sigilarea dentară. 

#pacienții ne recomandă

Alexandra Avram

"La aceste clinici am avut parte de o interacțiune bună cu personalul, care m-a ajutat mereu. Am beneficiat de igienizare, obturații și tratamente pe canal, iar acum dinții mei arată mult mai bine, nu mă mai dor, rezultatele fiind vizibile imediat. Aici am scăpat de frica de dentist, iar din acest motiv recomand clinicile mai ales persoanelor care împărtășesc aceeași teamă! Serviciile oferite au un bun raport calitate-preț."

Monica Barta

"Am auzit de aceste clinici din recomandarea unui medic. Aici mi-am făcut o igienizare dentară profesională și am urmat câteva tratamente de canal. Mă simt foarte bine, vin cu încredere și pot spune că vin cu plăcere. Aici mi s-a oferit o stare de bine, confort și încredere. Serviciile au fost de calitate din toate punctele de vedere. Recomand pentru profesionalism și mai ales pentru comportamentul pe care îl au medicii cu pacienții."

Valeriu Cincu

"Am venit la clinica din Timișoara datorită abonamentului oferit din partea companiei pentru care lucrez. Am beneficiat de o obturație pe canal și de o igienizare și sunt mulțumit de tratamentul de care am avut parte. Voi recomanda clinica și apropiaților mei datorită ordinii din clinică și pentru că problemele mele s-au rezolvat conform așteptărilor."

Ștefăniță Rotaru

"Am aflat de clinica din Ploiești dintr-un search pe Google. Review-urile, rating-ul, siguranța și calitatea m-au determinat să fac tratamente stomatologice în această clinică. Am făcut o igienizare profesională, câteva obturații și tratamente de canal. Sunt mai mult decât mulțumit. Zero complicații până acum."

Andreea Valean

"Am aflat de această clinică din Timișoara de la prieteni. Am ales să vin pentru că am văzut rezultatele altor clienți mulțumiți. Am beneficiat de obturații și igienizare. Mă simt foarte bine după tratamente. Recomand pentru servicii de calitate, seriozitate și implicare. Prețurile sunt accesibile."

Ionuț Dageac

"Ceea ce m-a determinat să aleg aleg aceste clinici a fost tehnologia și rapiditatea cu care se rezolvă problemele. Interacțiunea cu întreaga echipă medicală a fost foarte satisfăcătoare și eficientă. Am beneficiat de igienizare profesională, obturații, tratamente de canal și coroane dentare. Pot spune că viața mea a revenit la normal. Recomand clinicile cu încredere!" 

Pașii corecți ai îngrijirii dentare

De ce să ne alegi pe noi?

+170

Medici

13

Orașe 

14

Ani de experiență

+100.000

Pacienți tratați cu succes

159

Cabinete dentare

Întrebări frecvente

Stomatologia generală este o ramură a medicinei dentare care se concentrează pe diagnosticarea, tratamentarea și prevenirea afecțiunilor dentare și orale. Scopul său este de a preveni și a oferi îngrijire orală pacienților.

Stomatologia generală include servicii de prevenire și tratare a afecțiunilor dentare, cum ar fi consultațiile și controale dentare regulate, igienizarea profesională a dinților (detartraj, periaj profesional, air-flow), obturații dentare pentru tratarea cariilor. 

Recomandarea medicilor stomatologi este de a veni pentru un control regulat și o igienizare profesională, odată la fiecare 6 luni, pentru identificarea timpurie a eventualelor probleme dentare și tratarea lor, înainte de a se transforma într-o afecțiune mai complexă, care ar presupune și costuri mai mari de tratare. De asemenea, în cadrul acestei vizite, se realizează și igienizarea profesională care are rolul de a curăța în profunzime zonele inaccesibile, în care periuța de dinți nu ajunge,  de depunerile de placă bacteriană și tartru. 

Pentru a menține o sănătate orală optimă, este important periajul dentar realizat de două ori pe zi, folosirea aței dentare sau a dușului bucal zilnic, o alimentație sănătoasă, evitarea fumatului și consumul excesiv de alcool, dar și programarea vizitelor regulate la medicul stomatolog, de două ori pe an, la fiecare 6 luni, pentru consult și igienizare profesională.

Semnele și simptomele care ar trebui să te determine să mergi la un consult stomatologic includ: dureri dentare persistente, sângerări ale gingiilor la periajul dentar, sensibilitate dentară la cald sau la rece, umflături sau inflamații la nivelul gingiilor, senzație de mobilitate a dinților, gust neplăcut sau persistent în cavitatea orală.