Investim în tehnologie pentru sănătatea ta dentară

La Regina Maria Dental Clinics punem accent pe calitatea serviciilor pe care ți le oferim. Tocmai de aceea, investim constant în tehnologii moderne din stomatologie pentru ca tratamentul tău să fie mereu eficient și sigur. Satisfacția ta este cea care ne motivează în fiecare zi să fim mai buni și să oferim pacienților sănătate reală și experiență excepțională.

Laserul EPIC™ X Biolase în stomatologie

Tratamentul stomatologic cu laser este o tehnică non-invazivă, extrem de precisă, rapidă și, foarte important, complet nedureroasă. EPIC™ X Biolase este un laser cu diodă care are aprobare FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albirea dinților, biostimulare/terapia durerii. Toate acestea au fost posibile datorită celor peste 25 de ani de inginerie și inovație BIOLASE®.

Tehnică modernă de albire a dinților

Folosim un sistem profesional de albire a dintilor – Lampa ZOOM. În doar 60 de minute, vei avea dinţi mai albi cu 6 nuanţe, fără riscuri și cu disconfort minim. Te vei reîndrăgosti de zâmbetul tău!

 

 

 

Obturația de canale 3D

Scapi rapid de durerea și complicațiile cauzate de inflamații radiculare, prin tratamente endodontice realizate în mod electronic. În acest fel, medicul specialist asigură o sigilare perfect etanșă și sterilă a canalelor dentare, în vederea unor tratamente pe implant dentar ulterioare sau de coroane dentare.

PRGF Endoret

Această tehnologie reface un ţesut afectat de 7 ori mai repede decât vindecarea naturală. Şi-a dovedit eficienţa mai ales în tratamentele cu implanturi dentare, reducând semnificativ perioada de vindecare dintre etapele chirurgicale și în cazul urgențelor stomatologice. În plus, îl folosim cu succes şi în tratamentele de înfrumuseţare, hidratare şi întinerire a pielii.

Tehnologia Cad/Cam pentru coroane dentare

Cu tehnologia Computer Aided Design/Computer Aided Manufacturing, medicul stomatolog creează şi modelează coroanele dentare cu ajutorul computerului, oferind astfel, o precizie incomparabil mai mare decât în cazul realizării manuale.

Tratamente realizate într-un mediu sigur

În cabinetele stomatologice respectăm cu stricteţe procesul de sterilizare al instrumentarului medical – de la cea mai mică freză până la instrumentele folosite în chirurgia dentară. Echipa noastră medicală petrece zilnic 3 ore ambalând şi sterilizând separat fiecare obiect medical pentru ca totul să fie sigur pentru tratamentele stomatologice, indiferent de numărul de pacienţi care ne trec pragul.

Diga în tratamentele stomatologice

Se foloseşte pentru a menține uscată zona tratată şi pentru a izola dinţii în timpul tratamentelor de canal, a obturațiilor (plombelor) şi a cimentării lucrărilor definitive, crescând astfel durabilitatea şi calitatea îngrijirii medicale pentru implanturi dentare rezistente, coroane dentare fara dureri gingivale sau urgențe stomatologice îndepărtate cu succes.Arată ca o folie extensibilă din cauciuc, ce se fixează la nivelul dinților cu ajutorul unor cleme și a unui cadru din plastic.

Endodonție la microscop

Microscopul amplifică de până la 25 de ori imaginea, iar medicul specialist poate să stabilească un diagnostic clar al afecţiunii şi să trateze corect şi complet canalele radiculare, pentru viitoare tratamente: implant dentar, coroana dentară, proteză dentară etc.