Mama Selenei

"Am auzit de Academia Spațială Dr. Leahu dintr-o recomandare. Faptul că nu coopera cea mică la alți stomatologi, m-a determinat să vin cu ea aici. Suntem foarte mulțumite. Am efectuate multiple tratamente cu sedare. Viața copilului din punct de vedere stomatologic este foarte îmbunătățită."

Roxana Mohorea

"M-am bucurat că am putut beneficia de toate tratamentele într-un singur loc, care îți conferă siguranță, confort și sănătate orală reală. Întreg personalul și medicii cu care am interacționat au demonstrat profesionalism și operativitate. Aici am beneficiat de consultație și radiografie, igienizare profesională, obturații, tratamente de estetică dentară și parodontale, dar și de extracția molarilor de minte. Experiența mea aici a fost și este pe măsura așteptărilor. Serviciile sunt într-adevăr de înaltă calitate."

Mama lui Eduard

"Am ales această clinică din Craiova pentru domnișoara Dr. Alice Petrache și suntem foarte mulțumiți. Băiețelului meu i s-au făcut câteva plombe și se simte foarte bine. Clinica este foarte curată și o recomandăm pentru personalul foarte amabil."

Laura Manea

"Problema cu care mă confruntam era pierderea dinților. La prima consultație mi s-a făcut o evaluare, unde s-a decis că am nevoie de extracții și implanturi dentare. Interacțiunea cu echipa a fost excelentă, din toate punctele de vedere: profesionalism, uman, relațional, social. M-am simțit bine din prima clipă când am intrat în contact cu echipa. Nu am avut dureri în timpul intervenției chirurgicale și nici după. M-am simțit și mă simt minunat. Viața mea s-a schimbat în bine și urmează în foarte bine. Gradul de satisfacție – la cel mai înalt nivel de comparație – SUPERLATIV! Recomand cu siguranță clinicile pentru amabilitate, profesionalism desăvârșit, rezultate minunate pentru pacient, transparență și explicații clare."

Mama lui Damian

"Damian se confrunta cu carii și pentru că nu stătea pe scaunul stomatologic, am ales să venim la Academia Spațială și să intervenim cu sedare. Sunt mulțumită de modul în care a fost tratat. Copilul meu a fost foarte fericit după tratamentul făcut. Recomand clinica aceasta pentru profesionalism. Legat de costuri, au fost suportabile, mi s-au prezentat toate informațiile aferente."

Cristina Mocanu

"La prima consultație am aflat că am nevoie de un implant dentar și o coroană dentară. Aici am fost tratată corespunzător, problema mea a fost rezolvată în totalitate. Interacțiunea cu echipa s-a desfășurat în cele mai bune condiții, începând de la serviciile de recepție, până la serviciile prestate de medici. De-a lungul purtării aparatului dentar a fost nevoie de activări, extracția măselelor de minte, inserarea implantului, augumentare osoasă, tratamente de canal cu pivoți de sticlă. Recomand aceste clinici, motivul ar fi profesionalismul și experiența medicilor." 

Mama Raniei

"Am aflat de aceste clinici de la o prietenă. Fetița mea avea nevoie de sigilări pe măsele. Sunt foarte mulțumită. Recomand aceste clinici pentru atenție, organizare și comunicarea echipei medicale cu pacientul. Iar raportul calitate-preț este unul foarte bun."

Mama Sofiei

"Am adus fetița pentru că îi apăruseră carii pe dințișori. Dr. Mihaela Pârlog i-a făcut câteva obturații și sunt foarte mulțumită. Sofia nu mai acuză dureri și se simte mai bine acum. N-aș vrea să pierd empatia și seriozitatea cu care este tratată aici. Copilul meu vine cu zâmbetul pe buze la programări."

Claudia Capusan

"Am ajuns la această clinică din Timișoara după ce am căutat pe internet o clinică cu doctori profesioniști, care să mă poată ajuta cu mai multe implanturi. Astfel am aflat de domnul Dr. Ionuț Leahu. Aici am urmat mai multe tratamente dentare, printre care o igienizare, o decontaminare cu laser, implanturi și o lucrare protetică. Sunt 100% mulțumită de modul în care s-a realizat lucrarea, totul a fost exemplar, iar echipa este plină de oameni profesioniști. Acum mă simt minunat!" 

Filofteia Volkel

"Am venit la clinică cu dantura aproape compromisă. În urma sfaturilor primite am decis să fac extracții pentru a pune 11 implanturi. În etapa de protetică am fost pacienta domnului Dr. Hamdam Ziadeh, care mi-a prezentat posibilitățile existente și avantajele lor, iar în urma sfatului său am optat pentru varianta cu ceramică Miyo. Am fost impresionată de precizia de bijutier, de mâna ușoară și sigură. Mulțumiri domnului Dr. Ionuț Leahu pentru că a crezut în visul său."

Aurel Tănăsescu

”După ce mai fusesem la doi medici din Craiova care ezitau să îmi rezolve problemele de sănătate dentară, am auzit că la aceste clinici nu există ,,nu se poate”. Aveam probleme mari cu dantura, încă de la naștere. Nici nu credeam că se pot rezolva atât de bine și de repede, sunt foarte mulțumit. Într-o singură ședință mi s-a făcut extracția dinților și au fost inserate implanturile necesare, precum și adiția de os. În aceeași zi, mi s-a pus o proteză provizorie și după cateva luni, după vindecare, am revenit pentru proteza finală. Este o experiență pe care o recomand la toate persoanele care au nevoie de tratamente dentare."

Dima Stanca

"Nu am cuvinte să vă spun cât de mulțumită sunt de tot ce mi s-a întâmplat și de experiența din clinică. Toată lumea spune că este scump, dar totul a fost extraordinar. Toate problemele au fost rezolvate într-un singur loc, am fost tratată cu respect. Ambianța este minunată. Felicitări întregii echipe! Am beneficiat de intervenții cu multiple implanturi și lucrări protetice, de care sunt foarte mulțumită. Recomand cu mare încredere aceste clinici și îi mulțumesc din suflet doamnei Dr. Laura Apostol care a fost extraordinară. I-am ascultat toate recomandările și lucrarea a ieșit foarte bine."

Iulian Spanoche

"Am ales aceste clinici pentru a primi cel mai bun tratament de pe piața din România. Mă confruntam cu infecții dentare și dinți lipsă. Mi-a plăcut foarte mult interacțiunea cu tot personalul, începând cu planificarea vizitelor și terminând cu recomandările de îngrijire post-tratament. Am beneficiat de mai multe tratamente dentare, printre care implanturi, adiție de sos, ridicare sinus, lucrare zirconiu. Acum zâmbesc ca niciodată. Mi-am reluat toate activitățile imediat după finalizarea tratamentului, fără nicio problemă."

Florin Pruntea

"Am auzit de  această clinică din Timișoara de pe Internet. Mi-am inserat 12 implanturi dentare și acum am lucrarea protetică finală. Mă simt bine și sunt mulțumit."

Mariana Niculae

"Auzindu-l pe domnul Dr. Leahu la televizor, pe Pro TV, m-am hotărât să vin să beneficiez de profesionalismul clinicilor din Craiova și să-mi tratez parodontoza. Până acum am realizat o igienizare profesională a întregii danturi, o terapie parodontală și câteva extracții. Mă simt foarte bine și sunt mulțumită. Consider că este cea mai bună clinică, de aceea am recomandat și colegilor de la muncă să vină aici."

Carmen Irimia

"Locuiesc în Italia, iar datorită mamei, care este pacientă a acestor clinici, am decis să vin să-mi tratez problemele dentare în România. Mi-a fost tratată parodontoza, mi s-au inserat 2 implanturi dentare și acum port aparat dentar. Mă simt foarte bine și sunt mulțumită de modul în care au decurs lucrurile. Recomand această clinică la Timișoara pentru aparatura avansată, profesionalismul medicilor, igiena, amabilitatea și modul rapid de a lucra."

Andreea Szucs

"Aici mi-am rezolvat problemele, am beneficiat de un pachet complex de tratament pentru parodontoză, iar acum mă simt mult mai bine. Sunt foarte mulțumită de experiența mea în aceste clinici, pe care le-am și recomandat deja apropiaților mei."

Valeriu Cincu

"Am venit la clinica din Timișoara datorită abonamentului oferit din partea companiei pentru care lucrez. Am beneficiat de o obturație pe canal și de o igienizare și sunt mulțumit de tratamentul de care am avut parte. Voi recomanda clinica și apropiaților mei datorită ordinii din clinică și pentru că problemele mele s-au rezolvat conform așteptărilor."

Ionuț Dageac

"Ceea ce m-a determinat să aleg aleg aceste clinici a fost tehnologia și rapiditatea cu care se rezolvă problemele. Interacțiunea cu întreaga echipă medicală a fost foarte satisfăcătoare și eficientă. Am beneficiat de igienizare profesională, obturații, tratamente de canal și coroane dentare. Pot spune că viața mea a revenit la normal. Recomand clinicile cu încredere!" 

Răzvan Pricop

"Mă confruntam cu probleme parodontale și carii, iar la recomandarea partenerei mele am decis să vin să-mi tratez problemele dentare aici. Sunt foarte satisfăcut, problema a fost analizată și devizul a fost făcut imediat, apoi operațiunile au fost făcute rapid, la obiect și eficient, rezolvând 90% din probleme, în câteva săptămâni. Viața mea este mai colorată acum, pot să mănânc fără să îmi fac griji sau probleme."

Rodica Nîrb

"Am auzit de pe Facebook de această clinică din Timișoara. Am văzut și la televizor câteva emisiuni cu domnul Dr. Ionuț Leahu și m-a convins. Fiind o clinică mare, acest lucru mi-a dat mai multă încredere. Mă confruntam cu câteva măsele lipsa de sus și de jos. Am urmat mai multe tratamente dentare, printre care cele de canal, parodontale, implanturi și coronițe. Mă simt foarte bine. Recomand cu încredere pentru că tot personalul este foarte drăguț, cu multă răbdare, profesionalism, iar acest lucru oferă persoanelor multă încredere." 

Alexandru Stanciu

"Pentru că mă confruntam cu parodontoză de mulți ani de zile, am ales să vin într-o clinică mare, precum este aceasta, pentru că dispune de toate specializările, inclusiv implantologie. Am fost tratat excelent de toată echipa. Am beneficiat de tratamente parodontale, aparat ortodontic și implanturi. După toate aceste tratamente mă simt excelent. Recomand clinicile pentru grija pe care o au medicii stomatologi pentru pacient și pentru tratamentele complete care se fac pentru o dantură sănătoasă."

Andreea Valean

"Am aflat de această clinică din Timișoara de la prieteni. Am ales să vin pentru că am văzut rezultatele altor clienți mulțumiți. Am beneficiat de obturații și igienizare. Mă simt foarte bine după tratamente. Recomand pentru servicii de calitate, seriozitate și implicare. Prețurile sunt accesibile."

Monica Barta

"Am auzit de aceste clinici din recomandarea unui medic. Aici mi-am făcut o igienizare dentară profesională și am urmat câteva tratamente de canal. Mă simt foarte bine, vin cu încredere și pot spune că vin cu plăcere. Aici mi s-a oferit o stare de bine, confort și încredere. Serviciile au fost de calitate din toate punctele de vedere. Recomand pentru profesionalism și mai ales pentru comportamentul pe care îl au medicii cu pacienții."

Ștefăniță Rotaru

"Am aflat de clinica din Ploiești dintr-un search pe Google. Review-urile, rating-ul, siguranța și calitatea m-au determinat să fac tratamente stomatologice în această clinică. Am făcut o igienizare profesională, câteva obturații și tratamente de canal. Sunt mai mult decât mulțumit. Zero complicații până acum."

Anda Constantinescu

"Am avut probleme mai serioase: parodontoză, extracții, canini incluși. Nu aveam încredere în alte clinici, dar aici pot spune că este o clinică de nota 10. Am beneficiat până acum de tratament pentru parodontoză, carii rezolvate, retratament de canal și coroniță. În urma tratamentelor mă simt foarte bine. Recomand aceste clinici pentru profesionalism."
 

Sofia Ana-Maria Călin

"Merg la dentist pentru a-mi rezolva din timp problemele dentare".

Ioana Călin

"Am învățat să mă spăl corect pe dințișori.”

David

"Am învățat cum să mă spăl corect pe dinți.”

Eva

„Prima dată când am venit mă dureau dinții, iar doamna doctor m-a salvat.”

Alina Tălpeanu

"Revin cu inima deschisă.”

Alexandru Dumitru

"Recomand tuturor persoanelor cărora le este frică de dentist și intervenții.”

Nicoleta Diaconu

"În viața mea s-a schimbat zâmbetul! Pot să mănânc, vorbesc și să trăiesc normal!”

Anca Găliceanu

"Medicul empatizează cu pacientul, ca să-i creeze un statut confortabil și lejer.”

Gabriel Ilie

"Mă aflu după 3 ani la control și mă simt foarte bine.”

Elena Popovici

"Echipa înțelege foarte bine necesitatea omului.”

Dana

"Am un zâmbet frumos acum și o mușcătură corectă.”