Dinți ficși pentru o viață, 
în 24 de ore!

Solicită programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord să fiu contactat/ă de către Rețeaua de sănătate Regina Maria Dental Clinics în legătură cu serviciile medicale solicitate.

Acest site este protejat de reCAPTCHA și completând formularul de mai sus te supui Termenilor si conditiilor.

Alătură-te celor peste 100 000 de oameni tratați cu succes, alegând 
Regina Maria Dental Hospital.

Pacienții ne recomandă

Pachete dinți ficși pe viață

Pachetul Standard 4 Implanturi
13.950 lei
4 implanturi

4 implanturi dentare  

Intervenție chirurgicală  

Bonturi protetice multiunit 

Lucrare protetică provizorie 

Persoană de contact dedicată  

Radiografii panoramice pre și post intervenție 

Extracții dentare 

Eliminarea tuturor infecțiilor dentare 

⁠ Rezervă postoperatorie 

Pachetul Premium 4 implanturi
23.000 lei
4 implanturi

4 implanturi dentare premium 

Intervenție chirurgicală  

PRGF Endoret 

Componente de protetică înșurubată 

Lucrare protetică provizorie 

Persoană de contact dedicată  

Radiografii panoramice pre și post intervenție 

Extracții dentare 

⁠ Eliminarea tuturor infecțiilor dentare 

⁠ Rezervă postoperatorie 

Pachetul Premium 6 implanturi
27.000 lei
6 implanturi

6 implanturi dentare premium 

Intervenție chirurgicală 

PRGF Endoret 

Componente de protetică înșurubată 

Lucrare protetică provizorie 

Persoană de contact dedicată  

Radiografii panoramice pre și post intervenție 

Extracții dentare 

⁠Eliminarea tuturor infecțiilor dentare 

⁠Rezervă postoperatorie 

Dacă te afli într-una dintre aceste situații:

Laborator propriu de tehnică dentară, complet digitalizat

  • Echipament de ultimă generație;
  • Materiale de înaltă calitate, aprobate și certificate medical în Europa;
  • Timp scurt de executare a lucrărilor dentare.

Care sunt etapele procedurii dinți ficși pe viață?

Întrebări frecvente

Tratamentul cu dinți ficși pe viață este o procedură stomatologică modernă, care implică înlocuirea dinților lipsă sau afectați profund de carii sau de boala parodontală. De asemenea, reprezintă o alternativă a protezei dentare mobile, care produce disconfort în numeroase cazuri. Acest tratament oferă o soluție permanentă pentru restaurarea danturii și redobândirea unui zâmbet sănătos, în doar 24 de ore. 

Într-o primă etapă este nevoie de un consult stomatologic de specialitate, pentru a defini un plan de tratament personalizat și adaptat nevoilor tale. Al doilea pas constă chiar în intervenția chirurgicală, în timpul căreia se inserează implanturile dentare și se ia amprenta poziției implanturilor pentru realizarea lucrării protetice provizorii. Ultima etapă constă în parcurgerea perioadei de vindecare și osteointegrare a implanturilor, care poate dura în jur de 4-6 luni, și în urma căreia vei primi lucrarea protetică definitivă.

Intervenția de reabilitare dentară durează între 2 și 4 ore, în funcție de complexitatea cazului, timp în care pacientul se află sub sedare conștientă.  

În timpul intervenției de inserarea a implanturilor dentare se realizează anestezie locală și sedare conștientă, pentru a elimina durerea, disconfortul și anxietatea.

Sedarea conștientă presupune administrarea anumitor substanțe medicamentoase care induc o stare de relaxare, dar nu determină pierderea completă a conștiinței. În timpul sedării conștiente, vor exista momente în care pacientul va trece prin stări ușoare de somnolență, dar, în mare parte, va rămâne treaz, relaxat și capabil de a răspunde la comenzi simple. Această tehnică este folosită în intervențiile stomatologice complexe, precum intervențiile de inserare a implanturilor, și se realizează doar de către medicul anestezist.

Nu, intervenția de inserarea a implanturilor dentare nu doare deoarece se realizează sub efectul anesteziei locale. Iar după încheierea procedurii, medicul va prescrie medicamentația necesară pentru a reduce durerile și inflamația postoperatorie. 

Da, extracțiile dentare și inserarea implanturilor se pot realiza în cadrul aceleiași intervenții. 

Desigur! Pacienții care se confruntă cu parodontoză pot beneficia în deplină siguranță de tratamente cu implanturi dentare.

Da, pacienții care suferă de diabet pot beneficia de dinți ficși pe viață, în 24 de ore, atâta timp cât medicul stomatolog evaluează starea de sănătate a pacientului și primește acordul medicului curant. 

Da, pacienții care suferă de boli cardiovasculare pot beneficia de tratamente cu implanturi dentare, atâta timp cât medicul stomatolog evaluează starea de sănătate a pacientului și primește acordul medicului cardiolog.

Desigur! Pacienții care suferă de osteoporoză își pot redobândi dantura fixă cu ajutorul implanturilor dentare, însă este necesară întreruperea administrării medicamentelor cu bifosfonați cu 6 luni înainte de intervenție.

Adiția de os pentru implanturile dentare este necesară atunci când pacientul nu mai prezintă suficient os pentru inserarea acestora, iar acest lucru se întâmplă atunci când dinții au fost extrași cu mult timp înainte de inserarea implanturilor. 

Sinus lift-ul este o intervenție chirurgicală utilizată în stomatologie pentru a restaura volumul osos în zona maxilarului superior, atunci când osul este atrofiat sau insuficient pentru a susține implanturile dentare. Procedura constă în ridicarea sau înălțarea membranei sinusului maxilar și în adăugarea de material de adiție.

Lucrarea protetică provizorie este fixată chiar a doua zi după intervenția de inserare a implanturilor și urmează să fie înlocuită cu lucrarea protetică finală, după încheierea perioadei de vindecare, perioadă care poate dura până la 4-6 luni. 

Prețul unui implant dentar bredent pornește de la 3 500 lei, dar în cadrul primului consult stomatologic, medicul specialist îți va recomanda un tratament adaptat nevoilor tale și vei cunoaște de la bun început toate costurile aferente.

Da, din grijă pentru pacienții noștri, am implementat plata în 12 rate lunare fără dobândă!