EDU.STOMATOLOGIE

Rețeaua de Clinici dentare Dr. Leahu a deschis în Timișoara o nouă clinică

Reteaua privată Clinicile Dr.Leahu a deschis în Timișoara a 6-a clinică stomatologică și a doua din afara Bucureștiului. Aceasta a fost inaugurată pe data de 14 noiembrie 2018, pe strada Cozia nr.71.

Clinica este dotată cu 9 cabinete de ultimă generație și centru de radiologie, iar investiția totală se ridică la 850.000 de euro.

“Am avut și avem pacienți de pe întreg teritoriul României, Timișoara este, după Pitești, al doilea pas către extinderea națională. Am deschis această clinică pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de oameni să beneficieze de servicii stomatologice complete și de aparatură de ultimă generație. Doar așa putem oferi sănătate reală și o experiență excepțională și în vestul țării”, spune medicul Ionuț Leahu, CEO Clinicile dentare Dr. Leahu.

Acesta adaugă: “Echipa noastră de specialiști va fi la dispozița celor care doresc refacerea întregii danturi în doar 24 de ore cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Sky Fast&Fixed de la Bredent. În plus, pacienții care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală, Implanturile Zigomatice, fixate în oasele pomeților”.

Pacienții se vor bucura de cele mai rapide și eficiente tratamente, realizate de medici specializați în chirurgie, protetică, endodonție, pedodonție, ortodonție, ce lucrează cu cea mai modernă aparatură din domeniu. Totodată, cei care trec pragul Clinicilor Dr. Leahu vor putea să obțină tratamente personalizate.

“Chiar dacă am ajuns la o echipă de 170 de profesioniști, din care 60 sunt medici, ne extindem în permanență. Suntem în căutarea celor mai bine pregătiți oameni din domeniul stomatologic”, mai afirmă Dr. Ionuț Leahu.

Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în Timișoara.