EDU.STOMATOLOGIE

Dr. Leahu inaugurează o nouă clinică stomatologică în Pipera

Ne dorim să fim mai aproape de tine odată cu deschiderea noii clinici stomatologice în Pipera, pentru o experientă și mai confortabilă. Datorită unei echipe dedicate, ambițioase și dornice să ofere cele mai bune tratamente stomatologice am devenit un lanț de clinici dentare cunoscut.

La doar 25 de minute de Aeroportul Henry Coandă, în incinta Family Clinic, te așteptăm într-un ambient plăcut, cu tehnologie de ultimă generație, pentru ca tu să te bucuri de servicii medicale integrate. Copii, adolescenți, adulți sau seniori, pentru toți, specialiștii de la Dr. Leahu sunt calificați și experimentați să se ocupe de orice problemă dentară, indiferent de vârstă. De la tratamente cu implanturi dentare, coroane și fațete dentare, albirea dinților și multe altele, medicii din clinica stomatologică Pipera sunt gata să îți vină în ajutor!

„Nevoia de extindere a venit, ca de fiecare dată, firesc, pe fondul programului încărcat și a cererii tot mai mari de programări. Unii pacienți erau nevoiți să aștepte și două săptămâni pentru a beneficia de o  programare. Dorim să le oferim cele mai bune servicii, dar și cea mai bună experiență, într-un timp util pentru ei, aşa că această durată de aşteptare nu ar fi putut să ne mulţumească. A urmat alegerea locului în care urma să deschidem a treia Clinică Dr. Leahu. Cum numărul pacienţilor veniţi din afara Bucureştiului este tot mai mare, cu precădere din zona de nord, regiunea de sud-vest fiind deja în grija Centrului de Excelenţă în Implantologie din cadrul Rin Grand Hotel, pentru aceştia clinica din Pipera este cea mai accesibilă”, a declarat Dr. Leahu, fondatorul clinicilor Dr. Leahu.

La fel ca și celelalte clinici Dr. Leahu, noua clinică stomatologică din Pipera a fost realizată în conformitate cu standardele internaționale în materie de igienă. Personalul prietenos și medicii calificați sunt pregătiți să trateze orice pacient. Aceștia urmează viziunea Dr. Leahu de a pune accent pe prevenție, pentru a evita probleme dentare care necesită tratamente complexe. Cele mai multe persoane nu sunt conștiente de problemele dinților și ale gingiilor, și nu reușesc să le detecteze în stadii incipiente, lucru care duce în cele din urmă la probleme grave sau boli. Satisfacția pacientului este unicul scop al lanțului de clinici Dr. Leahu, iar acest lucru este valabil și pentru noua clinică din Pipera.

Dr Leahu a pus bazele clinicilor dentare încă din 2011, când și-a deschis primul cabinet în București. De atunci și până acum scopul clinicilor Dr. Leahu a fost să ajute cât mai mulți pacienți să obțină zâmbetul perfect, prin oferirea celor mai bune tratamente dentare. Mii de pacienți trec pragul clinicilor Dr Leahu anual, unde personalul calificat și medicii specialiști sunt dedicați să ofere servicii integrate pentru întreaga familie. Mai mult decât atât, utilizarea celor mai noi materiale și echipamente fac ca tratamentele din Clinicile Dr Leahu să fie cu atât mai eficiente.