EDU.STOMATOLOGIE

Doctorul Ionuț Leahu, premiat la Gala Premiilor Radar de Media

Aseară a avut loc Gala Premiilor Radar de Media, ediția 2018. Mai multe personalități au fost premiate pentru profesionalismul de care dau dovadă în meseria lor. Și un singur medic. Da, este vorba despre doctorul Ionuț Leahu, CEO al Clinicilor Dentare Dr. Leahu.

Ionuț Leahu a primit în cadrul fastuosului eveniment Premiul Special pentru „Educație în Sănătate” pentru activitatea sa din domeniul stomatologic din ultimii opt ani.

Ionuț Leahu este primul medic stomatolog de la noi din țară care a realizat prima dezbatere în Comisia de sănătate din Palatul Parlamentului pe tema sănătății dentare. Totodată, acesta este și promotorul mai multor campanii de prevenție dentară.

„Pentru mine, acest premiu este rezultatul muncii depuse de-a lungul celor aproape 8 ani de activitate. Vreau însă să menționez faptul că nu aș fi reușit de unul singur. Lucrez alături de cea mai dedicată echipă de medici stomatologi de la noi din țară și nu aveam de gând să ne oprim aici. Vom continua să facem campanii de prevenție dentară și să atragem atenția oamenilor despre cât de importantă este sănătatea orală”, a declarat Ionuț Leahu după eveniment.

Acesta a adăugat: „Nu uitați că în spatele fiecărui zâmbet frumos se află un dentist bun”.

Rețeaua Dr. Leahu cuprinde astăzi șase clinici, patru în București, una în Pitești și una în