EDU.STOMATOLOGIE

Clinicile Dentare Dr. Leahu se extind în Brașov cu o investiție de 650.000 de euro

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează al optsprezecelea centru stomatologic din rețea în data de 9 aprilie, în Brașov. Investiția se ridică la 650.000 de euro și asigură opt cabinete stomatologice, radiologie dentară digitală și spații special destinate pentru tratamentul copiilor, care integrează tehnologia de tip gamification, conform conceptului “Academia Spațială”. Toate cabinetele sunt dotate cu aparatură la cele mai înalte standarde medicale.

 “Dezvoltăm infrastructura unei instituții care poate avea grijă de pacient de la primul dinte și care îi poate asigura o constanță în ce privește tratamentul stomatologic până la sfârșitul vieții, pentru orice tip de afecțiune dentară. Practic, asta înseamnă o rețea construită în interesul pacientului, care dobândește încredere în instituția medicală, unde este îngrijit de o echipă de medici. Aici punem accent pe dezvoltarea profesională continuă, în echipă, și mă bucur să văd că avem colegi care au făcut facultatea în București, specializarea la Cluj și lucrează acum în clinica din Brașov, ca să crească alături de noi”, a declarat Ionuț Leahu, fondator și CEO Rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu.

Compania își propune să investească cel puțin 1,5 milioane de euro până la finalul anului în suplimentarea rețelei cu 19 cabinete și anunță că are o infrastructură pregătită să susțină introducerea proiectelor privind prevenția și accesul la dentist în lista programelor naționale de sănătate, ca urmare a demersului inițiat de Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private (PALMED).

Extinderea rețelei de clinici în Brașov va oferi pacienților șansa de a-și reface întreaga dantură în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală: implanturile zigomatice. În plus, brașovenii vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranță de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență etc.

“Comunitățile locale au nevoie de servicii medicale de excepție, sigure, rapide și eficiente, care ajută pacienții să economisească timp și bani. Începând de acum, majoritatea afecțiunilor dentare se pot rezolva într-o singură intervenție și în Brașov. Datorită acestei viziuni, de asigurare a accesului tuturor românilor la tratamente corecte, am ales să susțin demersurile acestei echipe și să vin alături de ea în acest proiect”, a declarat managerul clinicii din Brașov, Iuliana Sârbu.

Pacienții vor avea mai multe opțiuni de plată pentru serviciile stomatologice, printre care și cea cu card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă, sau prin programul DentalCredit, care asigură un plan de finanțare personalizat direct în clinică. Centrul stomatologic va pune la dispoziția companiilor și abonamente corporate avantajoase, prin care vor putea oferi angajaților acces facil și rapid la consultații și tratamente stomatologice.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Brașov este formată, deocamdată, din șapte profesioniști, însă procesul de recrutare rămâne deschis.

Județul Brașov ocupă a cincea poziție în topul județelor din țară în ceea ce privește performanța industriei de stomatologie, cu venituri totale de peste 75 de milioane de lei în anul 2020. Capitala ocupă primul loc, cu 644,5 milioane de lei, urmată de județele Cluj, Argeș și Timiș, conform datelor COFACE.