EDU.STOMATOLOGIE

Clinicile Dentare Dr. Leahu încheie anul cu o investiție de 540.000 de euro în Craiova

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează un nou centru stomatologic în Craiova, al șaptresprezecelea din rețea. Investiția se ridică la 540.000 de euro pentru opt cabinete stomatologice, radiologie dentară digitală și spații special destinate pentru tratamentul copiilor – care integrează conceptul “Academia Spațială”, dotate cu aparatură la cele mai înalte standarde medicale.

Investiția în clinicile deschise în acest an în Galați, Cluj-Napoca și Craiova depășește trei milioane de euro.

“Am adăugat anul acesta 35 de cabinete noi în rețea și am reușit să acoperim deja toate regiunile României, însă vom continua extinderea și anul viitor. Clinica inaugurată în Craiova confirmă misiunea noastră de a fi alături de pacient pe tot parcursul vieții lui, oriunde s-ar afla. Am construit și aici o echipă medicală puternică, pregătită să ofere tratamente complete pentru adulți și copii, care vor beneficia de servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe. Facilitarea accesului la servicii medicale, mai ales în acest context pandemic, rămâne o prioritate”, a declarat Ionuț Leahu, fondator și CEO Rețeaua de Clinici Dr. Leahu.

Echipa Clinicilor Dentare Dr. Leahu din Craiova este formată, deocamdată, din 19 profesioniști, dintre care șase medici și opt asistenți medicali, însă procesul de recrutare rămâne deschis.

Pacienții își vor putea reface acum și în Craiova întreaga dantură în doar 24 de ore. Cei care nu au suficient os și pentru care nu mai există altă variantă de a avea dinți ficși, vor putea opta pentru cea mai complexă intervenție stomatologică chirurgicală: implanturile zigomatice. În plus, craiovenii vor beneficia de tratamente personalizate, realizate în siguranță de echipe multidisciplinare de medici, cum ar fi chirurgie orală, tratamente de canal, aparate dentare, fațete, coroane și proteze dentare, radiologie digitală, computer tomograf, detartraj cu ultrasunete, servicii specializate pentru copii, tratamente de urgență etc.

Pentru aceste servicii stomatologice, pacienții vor avea mai multe opțiuni de plată, printre care și cea cu card de credit, cu 12 sau 18 rate lunare fără dobândă, sau prin programul DentalCredit, care asigură un plan de finanțare personalizat direct în clinică. Clinica va pune la dispoziția companiilor și abonamente corporate avantajoase, prin care vor putea oferi angajaților acces facil și rapid la consultații și tratamente stomatologice.

Capitala ocupă în continuare prima poziție în topul județelor din țară în ceea ce privește performanța industriei de stomatologie, urmată de Cluj și Argeș. România înregistrează de patru ori mai multe cabinete decât în anul 2000, din care 95% sunt private, potrivit INS. De altfel, piața privată de stomatologie e estimată la 2,1 miliarde de lei în 2020, aproape de 15 ori mai mare față de 2018, arată datele prezentate la primul formul PALMED pentru stomatologie.