Academia Spațiala Regina Maria Dental Clinics

Tuti îți spune bun venit în Academia Spațială Regina Maria Dental Clinics

Clinica stomatologică pentru micii exploratori

Copiii care îl îndrăgesc pe micuțul dințișor aventuros Tuti au acum un loc special creat pentru ei.

Aici ne distrăm, învățăm despre sănătatea dinților și suntem îngrijiți de personal medical profesionist și cu experiență în interacțiunea cu copiii.

Este un loc magic unde joaca se întâlnește cu tehnicile de ultimă generație de îngrijire dentară.

Academia Spațială Regina Maria Dental Clinics deschide drumuri noi spre distracție

Ești așteptat într-un loc plin de aventură, unde distracția te însoțește la fiecare pas: avem jocuri digitale create special de noi pentru a amuza și pentru a educa despre îngrijirea corectă a dinților, insigne de colecționat pentru a-ți arăta experiență și cunoștințele, și chiar și faimosul EXPLORATRON, simulatorul unde controlezi jocuri cu tot corpul, imitând zborul prin spațiu și alte experiențe frumoase.

Echipa lui Tuti

Credem că vizita la stomatolog poate să fie o experiență fermecătoare, nu înspăimântătoare.

De aceea am adus sub același acoperiș un colectiv divers de medici pedodonți prietenoși și personal specializat, pregătit pentru intervenții și tratamente la cel mai înalt nivel de profesionalism, folosind aparatură și abordări de ultimă generație.

În Academia Spațială Dr. Leahu, copiii se simt auziți și tratați cu respect, iar acest aspect esențial este ceea ce transformă vizita la dentist într-o amintire frumoasă. Este un loc unde copiii vor vrea să revină.

Prietenii lui Tuti

Tuti este un dințișor foarte prietenos. Nu-i de mirare că și-a făcut o mulțime de prieteni în drumețiile lui. Zâna Măseluță, Lăpturoșii dar și Dulciurica sunt personaje pe care le vei întâlni în fiecare vizită pe care o vei face în lumea magică a lui Tuti, Dințișorul Zurliu.

Planetele din lume

 

 

YUMMY GALAXY

Acum te poți juca cu personajele tale preferate pe telefonul mobil. Descarcă aplicația in app store si explorează Universul Yummy!

Ușile sunt deschise! Te așteptăm într-o lume haioasă, plină de culoare și de aventură, cu medici pentru copii și îngrijire prietenoasă și profesionistă.