DEPISTARE PRECOCE CANCER DE SAN

1 din 8 femei va fi diagnosticata cu cancer de san de-a lungul vietii. Nu pierde sansa sa-ti salvezi viata! Fa-ti mamografia de screening.

Afecteaza mame, fiice, femei de cariera, celebritati. Screening-ul pentru cancerul de san ajuta la depistarea tumorilor care sunt prea mici pentru a fi palpate. Cu cat depistarea este mai devreme, cu atat mai eficient este tratamentul. Screening-ul nu previne dezvoltarea cancerului de san, dar ajuta la depistarea bolii in stadii incipiente, cand sansele de reusita a tratamentului sunt mult mai mari.
Cancerul de san nu discrimineaza. 1 din 8 femei va face de-a lungul vietii boala
Autoexaminarea sanului
Este recomandat sa-ti examinezi sanul o data pe luna. Nu amana sa mergi la medic daca sesizezi ceva sau palpezi un nodul.
Consult senologic
Este recomandat sa mergi anual la un consult care sa includa si un examen al sanilor care poate depista o modificare care a trecut neobservata.
Mamografia digitala de screening
Mamografia digitala este o metoda esentiala de depistare precoce a cancerului de san.
Mamografia cu tomosinteza
Creste cu 41% rata de detectie a cancerului mamar, in special a celui invaziv.
Ecografia de san
Daca ai intre 30-40 ani, se recomanda sa faci anual o ecografie de san.
Screening-ul ajuta la depistarea cancerului de san in stadii incipiente

 

Mamografia de screening este cea mai buna metoda de a depista cancerul de san in faza precoce, cand femeia nu au observat niciun simptom de boala sau modificari la nivelul sanilor.

Alaturi de tine pas cu pas

Completeaza chestionarul de mai jos sau apeleaza 0733.111.726 (tarif normal, apelabil  L-V 13.30-18.00) si vei beneficia de indrumarea si sprijinul unui consultant medical care te va ghida pas cu pas.

Vreau mai multe informatii

Image CAPTCHA

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate