Neonatologie

Si-a inceput viata luptand pentru fiecare respiratie

Un nou-nascut cu stare grava este salvat ca urmare a ingrijirii specializate in Sectia de Terapie Intensiva Neonatala din Campusul Medical Brasov

Suntem singura retea privata de sanatate din Brasov care gestioneaza in siguranta si in deplin confort nasterile nou-nascutului incepand cu cea de-a 35-a saptamana.
Ca totul sa fie sigur si simplu, echipa noastra asigura supravegherea nou-nascutului 24/7.
Din momentul in care stii ca astepti un bebelus, totul in jurul tau se schimba. Mai mult decat orice, vei vrea ca el sa vina pe lume in cel mai frumos mod, in siguranta si confort.
In Spitalul de obstetrica-ginecologie si pediatrie din cadrul Campusului medical Brasov, putem sa te asiguram de acest lucru pentru ca:

  • veti fi ingrijiti de o echipa multidisciplinara: ginecologie, obstetrica, anestezie si terapie intensiva, neonatologie, pediatrie, imagistica si laborator.
  • oferim servicii medicale complete, de la ingrijiri de rutina, la proceduri medicale chirurgicale complexe sau de sustinere a functiilor vitale
  • respectam toate drepturile tale si ale copilului: dreptul de a fi informata in legatura cu starea ta de sanatate si a copilului, cu interventiile medicale, cu echipa medicala care le efectueaza, cu alternativele pe care le ai la dispozitie, dreptul de a fi implicata in procesul de luare a deciziilor medicale in ceea ce te  priveste pe tine sau pe bebelusul tau. De asemenea, este dreptul copilului de a se bucura de cea mai buna stare de sanatate pe care o poate atinge, de a beneficia de serviciile medicale si de recuperare necesare pentru asigurarea acestui drept.
  • vei primi sprijin teoretic si practic in procesul de cunoastere si ingrijire a nou-nascutului. In aceasta etapa, in paralel cu procesul de crestere a bebelusului, parintii invata sa-l ingrijeasca si sa recunoasca semnele anumitor probleme specifice acestei grupe de varsta.

Echipa medicala de neonatologie asigura 24/24 preluarea nou-nascutului de la sala de nastere, urgentele neonatale, monitorizarea si tratamentul nou-nascutilor aflati la terapie intensiva, consilierea mamei si suportul pentru ingrijirea nou-nascutului sanatos aflat la rooming in, consilierea lactatiei, precum si ingrijirea si supravegherea evolutiei prematurilor in perioada de recuperare sau crestere.