Totul a inceput cu un semn de intrebare

Probleme de tranzit, sangerari. A fost important ca nu le-a ignorat si nu a asteptat ca ele sa treaca de la sine. Florin a avut curajul sa faca un pas inainte si sa mearga la control

A urmat colonoscopia

Standardul de aur in detectia cancerului colorectal. Desi temuta de toti, colonoscopia este unul dintre cele mai sensibile teste disponibile la ora actuala pentru screeningul cancerului colorectal. In plus, in timpul acestei proceduri, medicul gastroenterolog poate indeparta polipii colorectali, inainte ca acestia sa se dezvolte in cancer.

Diagnostic – tumoare de origine canceroasa

90% dintre cancerele colorectale, depistate in stadiul 1 sau 2 sunt vindecabile. Florin a stiut ca este pe maini bune si a urmat intocmai planul de tratament, recomandat de echipa multidisciplinara din Centrul de Excelenta in Chirurgia Colorectala din Ponderas Academic Hospital.

Interventie cu cel mai avansat sistem de chirurgie robotica – daVinci Xi

Supertehnologie si efort multidisciplinar. Robotul da Vinci Xi permite medicului o vizualizare extrem de clara, marita de peste 10 ori; o vedere 3D, in profunzime, reala. In timpul interventiei robotice, chirurgul manevreaza instrumente chirurgicale miniaturale mai precis si este mai sigur pe gesturile pe care le face.

Planuri pentru nepoti

Florin a luptat pentru viata si pentru a se putea bucura de cat mai mult timp alaturi de cei doi nepoti. Astazi fotografiaza, picteaza, munceste in curte. Isi sfatuieste toti prietenii sa mearga cat mai des la control.