POVEȘTI DESPRE A FI PUTERNIC ALE PACIENȚILOR REGINA MARIA

SA MERGI MAI DEPARTE

e putere!

Povestea Alinei

Cand afli din copilarie ca suferi de o boala genetica extrem de rara care afecteaza sistemul osos si creste riscul de aparitie a fracturilor te obisnuiesti destul de repede sa faci fata durerilor si multiplelor operatii necesare. La un moment dat, insa, organismul nu mai gaseste resursele necesare pentru a se vindeca si apar complicatiile

Alina
Povestea lui Adrian

Cei mai multi oameni care sufera din cauza monturilor aleg sa amane cat de mult pot interventia chirurgicala. Si asta pentru ca, de obicei, operatia pentru monturi inseamna ca nu pot calca pe picior timp de minimum 3-4 saptamani, presupune o recuperare dureroasa si nu elimina definitiv problema. La fel a facut si Adrian.

Adrian
Povestea Deliei

Delia nu a avut niciodata vreo problema de sanatate suficient de serioasa incat sa necesite internare in spital. Asta pana cand a implinit 72 de ani si a aflat ca are cancer rectal. Din fericire, desi mare, tumora inca putea fi operata minim-invaziv, prin cea mai moderna si avansata tehnica disponibila si in Romania – chirurgia robotica.

Delia
Povestea Iuliei

Iulia a simtit pe pielela ei zicala “ce nu te omoara te face mai puternic”. De mai multe ori. La 8-9 ani distanta de un accident care putea fi mortal, a descoperit ca are cancer de san. Atunci a inceput o lupta pe aproape toate planurile.

Iulia