Liliana nu s-a lasat pana nu a descoperit cauza simptomelor ei. Sa-ti asculti instictul

e putere

Cand primesti un diagnostic atat de crunt, primul lucrul pe care il faci este sa te intrebi “de ce tu”. Liliana a inteles insa ca lupta e mai usoara daca iti accepti cancerul. Aceasta e povestea ei.

1
Totul a inceput cu o pata

Liliana a observat o pata mica, rosie. A mers la medic, iar mamografia nu a aratat nimic ingrijorator. Apoi, pata s-a marit, mamelonul s-a modificat. Medicii au continuat sa-i spuna ca nu e nimic, insa Liliana simtea ca ceva nu este in regula.

Pas 1
2
Cancer avansat si sapte metastaze

A mers la oncolog si a facut mai multe analize, printre care si un RMN. A urmat biopsia, iar rezultatul a fost greu de dus: cancer avansat, in stadiul 3 si sapte metastaze. Liliana a simtit ca lumea ei se prabuseste. Dar a ales sa lupte.

Pas 2
3
Chimioterapia si impactul parului cazut

Cancerul era prea avansat pentru a fi operat. Trebuiau incepute sedintele de chimioterapie, pentru a reduce tumora. Nu a fost usor, durerile erau mari, iar impactul parului cazut a fost enorm. Liliana a gasit, insa, resursele necesare sa mearga mai departe.

Pas 3
4
Liliana a continuat sa zambeasca chiar si pe masa de operatie

Cele opt sedinte de chimioterapie au fost urmate de o mastectomie dreapta si o limfanedectomie axilara dreapta. Nu a fost o operatie usoara, insa dr. Victor Titirez din Spitalul Euroclinic i-a spus ca 80% din boala este vindecata, pentru ca ea lupta si este o fire optimista. Sprijinul oferit de medicul chirurg a contat enorm.

Pas 4
5
O femeie puternica, nu perfecta

Dupa operatie, Liliana a mai avut nevoie de tratament cu citostatice si de radioterapie. A continut sa lupte si spune ca boala aceasta crunta a facut-o sa contientizeze ca trebuie sa aiba mai multa grija de ea, sa fie mai puternica. Si-a dat seama ca acceptarea bolii te ajuta sa o invingi. Si e foarte important sa ai alaturi de tine familia, sotul, echipa medicala.

Pas 5

MEDICINĂ EXTRAORDINARĂ

în România

Suntem aici pentru a dezvolta infrastructura modernă și complexă ce arată respect și grijă pentru pacient. Ne clădim viitorul prin educație pentru generațiile de asistenți medicali care să aleagă să rămână în România și investim în formarea celor mai valoroși medici cărora le punem la dispoziție tehnologia viitorului.

Am investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România și am tratat până acum peste 5 milioane de pacienți, în cele mai moderne și sigure condiții. Medicina extraordinară este posibilă și în România.

Curajul pacienților noștri și medicina extraordinară au puterea de a face față oricărui diagnostic.