Totul a inceput cu o ecografie inspaimantatoare

Pentru parintii lui Denis, ultima ecografie din timpul sarcinii s-a dovedit a fi purtatoare de vesti proaste. Bebelusul parea ca are o gaura in diafragm, muschiul care separa cavitatea abdominala de cea toracica. Au urmat momente grele pana cand parintii au ajuns la Regina Maria.

Investigatiile amanuntite au confirmat diagnosticul

Parintii au venit la cel mai avansat Centru de Chirurgie Fetala din tara, unde Dr. Hadi Rahimian a confirmat ca bebelusul suferea de hernie diafragmatica congenitala, o boala complicata despre care parintii nu mai auzisera.

Pregatiti de nastere, si unii si altii

Ingrjiirea unui bebelus cu hernie diafragmatica necesita o echipa de experti si echipamente de ultima generatie. Venit pe lume la Spitalul Baneasa, Denis le-a gasit pe amandoua. Iar micul luptator a avut alaturi o echipa de medici extraordinari.

Interventia in a doua zi de viata

A urmat momentul operatiei, cand hernia diafragmatica a fost reparata si organele puse la locul lor de catre echipa condusa de dr. Dan Cristea. Au fost momente grele, dar Denis le-a depasit, treptat, pe toate.

Controale an de an si final fericit

Denis a fost atent monitorizat pana la 9 ani, pentru ca medicii sa se asigure ca organele sale se dezvolta normal. Din fericire, nu au mai fost probleme, iar Denis este un copil fericit. Astazi el se joaca pe calculator, ii plac dinozaurii si masinile.