Sa lupti sa-ti poti folosi mana

e putere

Cum e sa pierzi cel mai important lucru pentru tine si ce inseamna sa lupti ca sa il iei inapoi? Aceasta e povestea Andreei, medicul stomatolog care si-a pierdut mana dreapta si, odata cu ea, intreaga cariera.

1
Totul a inceput cu un accident

In timpul unei excursii la munte, o carafa sparta i-a sectionat artera mainii drepte. Acest accident a fost foarte aproape sa puna capat carierei ei de medic stomatolog. Mainile sunt cele mai importante “unelte” ale unui stomatolog.

Totul a inceput cu un accident
2
Doctorii de la urgenta i-au salvat viata, insa Andreea si-a pierdut mana

Andreea a fost operata in urgenta, i s-au refacut tendoanele si un nerv de care depindea sensibilitatea primelor trei degete. Din pacate a aparut o cicatrice care i-a blocat tendoanele, iar la nivelul nervului, in zona de sutura, s-a creat un blocaj. Iar Andreea nu si-a mai putut misca degetele.

Pas 2
3
Interventia care i-a dat sansa sa-si recapete cariera

Desi multi medici chirurgi si neurologi o descurajau si ii spuneau sa-si schimbe specialitatea, Andreea a continuat sa lupte si sa caute solutii pentru a-si putea folosi mana. Medicii de la Spitalul Regina Maria Cluj i-au propus o a doua interventie de finete. Pentru ca Andreea avea tendoanele sudate intre ele, medicii au refacut structura nervului. Lucrand in echipa, operatia a fost un succes.

Pas 3
4
A urmat recuperarea care i-a redat mobilitatea

Dupa operatie totul s-a schimbat, incet-incet a inceput sa-si simta degetele. Procesul de recuperare a fost deosebit de greu si, dupa prima operatie, nu a adus rezultate aproape deloc. Plangea la sesiunile de kinetoterapie, era o durere foarte greu de suportat, dar a mers inainte. Recuperarea dupa a doua operatie i-a adus, in sfarsit, insanatosirea si mobilitatea.

Pas 4
5
Intoarcerea la cabinetul sau stomatologic

Andreea s-a intors la cabinetul sau dentar, iar acum poate face tot ce are nevoie cu mana dreapta. Povestea Andreei ne-a invatat ca daca nu te dai batut si cauti cei mai buni specialisti care sa te ajute, poti ajunge acolo unde iti doresti.

Pas 5

MEDICINĂ EXTRAORDINARĂ

în România

Suntem aici pentru a dezvolta infrastructura modernă și complexă ce arată respect și grijă pentru pacient. Ne clădim viitorul prin educație pentru generațiile de asistenți medicali care să aleagă să rămână în România și investim în formarea celor mai valoroși medici cărora le punem la dispoziție tehnologia viitorului.

Am investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România și am tratat până acum peste 5 milioane de pacienți, în cele mai moderne și sigure condiții. Medicina extraordinară este posibilă și în România.

Curajul pacienților noștri și medicina extraordinară au puterea de a face față oricărui diagnostic.