Programeaza-te

Completează campurile de mai jos si te contactam in maxim 24 de ore.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Îți sună cunoscută povestea?

Stim prin ce treci

Perimenopauza, menopauza si postmenopauza sunt toate etape naturale ale vietii tale. 

1  Perimenopauza

Perioada in care corpul tau produce mai putin estrogen (hormonul care regleaza ciclul menstrual). In timpul perimenopauzei, menstruatia devine neregulata - este posibil sa intarzie sau sa lipseasca timp de cateva luni. 

2  Menopauza

Etapa in care au trecut 12 luni la rand fara sa ai menstruatie. Acest lucru inseamna ca ovarele au incetat sa elibereze ovule si sa produca estrogen.

3  Postmenopauza

Se refera la anii de dupa aparitia menopauzei. In aceasta perioada, simptomele menopauzei, cum ar fi bufeurile, incep sa fie resimtite mai rar.

Suntem alaturi de tine

Abordare integrata

Echipa noastra de specialisti in managementul menopauzei stie ca metodele de tratament depasesc cu mult ingrijirea obstetricala si ginecologica de rutina si ca femeile care trec prin aceasta perioada au nevoie de investigatii si ingrijiri complexe.

Medici specializati in managementul menopauzei

Menopauza produce numeroase schimbari in organism, iar multe dintre acestea sunt atat de variate incat pot fi usor de ignorat sau neglijat. Un specialist in evaluarea si managementul menopauzei vede dincolo de aceste simptome si te poate ajuta sa intelegi mai bine ansamblul de schimbari prin care corpul tau trece in aceasta perioada.

Terapii personalizate

Fiecare femeie este unica si poate resimti simptome diferite in timpul menopauzei sau in perioada de tranzitie catre menopauza. Specialistii nostri evalueaza atent fiecare persoana in parte pentru a stabili nevoile specifice si a recomanda planul de tratament personalizat in functie de nevoile si preferintele fiecarei femei. 

Peste 40 de specialiști care au grijă de tine în perioada menopauzei

Medic primar, endocrinologie
Dr. Alina Burlacu
9.85
1120
 
recenzii
Medic primar, obstetrica - ginecologie
Dr. Diana Gheorghiu
9.83
797
 
recenzii
Medic primar, endocrinologie
Dr. Anda Vizitiu
9.86
1406
 
recenzii
Medic specialist, obstetrica - ginecologie
Dr. Monica Buzegiu
9.41
1533
 
recenzii
Medic specialist, obstetrica - ginecologie
Dr. Calin Todoran
9.72
358
 
recenzii
Medic primar, endocrinologie
Dr. Antonia Kiraly
9.88
1390
 
recenzii
Medic specialist, obstetrica - ginecologie
Dr. Claudia Botea(ciocoiu)
9.92
788
 
recenzii
Medic specialist, endocrinologie
9.85
136
 
recenzii

Centre de expertiza in managementul menopauzei

Cum avem grija de tine

Teste si investigatii

Iti vom pune intrebari si vei efectua consultatii in cadrul mai multor specialitati pentru a intelege mai bine stilul tau de viata, simptomele si obiectivele tale. Apoi, vom crea un plan de tratament personalizat doar pentru tine.

Terapia hormonala de substitutie

Terapia de substitutie hormonala (HRT) este un tratament pentru ameliorarea simptomelor menopauzei si pentru a preveni complicatiile acesteia, cum ar fi osteoporoza si bolile cardiovasculare.
 
Terapii non-hormonale

Terapiile non-hormonale pentru ameliorarea simptomelor vasomotorii reprezinta optiuni pentru femeile care refuza terapia de substitutie hormonala sau la care tratamentul cu estrogeni este contraindicat. 

Servicii medicale
Descarca aplicatia mobila Regina Maria