Noi i-am reconstruit mana, vointa de fier a fost a ei

Cum e sa pierzi cel mai important lucru pentru tine si ce inseamna sa lupti ca sa il iei inapoi? Aceasta e povestea Andreei, medicul stomatolog care si-a pierdut mana dreapta si, odata cu ea, intreaga cariera.

Denis, operat in a doua zi de viata

Care sunt primele lucruri pe care le invata un nou-nascut atunci cand vine pe lume? Denis, primul copil operat de hernie diafragmatica in Centrul de Chirurgie Fetala din Spitalul Baneasa, a invatat sa lupte pentru viata inainte de a invata sa mearga sau sa vorbeasca.

Noi i-am salvat genunchiul, ea a depasit orice obstacol

Gimnasta de performanta, antrenamente intense, o saritura nefericita care i-ar fi putut curma visul. Asa incepe povestea Mirunei, gimnasta care s-a accidentat la genunchi in drum spre Olimpiada.

Noi am indepartat tumoarea, el a invins cancerul

Oamenii curajosi isi asculta corpul chiar si atunci cand acesta le transmite semnale nedorite. Cancerul colorectal este cancerul cu cea mai mare mortalitate din Romania din cauza reticentei oamenilor de a cere ajutor. Povestea lui Florin are un final fericit pentru ca el a avut curajul sa vina la controlul care i-a salvat viata.

Noi i-am operat cancerul la san, ea a invins frica

Cand primesti un diagnostic atat de crunt, primul lucrul pe care il faci este sa te intrebi “de ce tu”. Liliana a inteles insa ca lupta e mai usoara daca iti accepti cancerul. Aceasta e povestea ei.

O poveste despre performanta medicala si curajul pacientilor

Pacienti extraordinari

Servicii medicale
Medicina extraordinara incepe cu abordarea multidisciplinara a cancerului

Deciziile luate la timp iti pot salva viata

Nu amana screening-urile necesare pentru depistarea precoce a cancerului.