Totul a inceput cu un accident

In timpul unei excursii la munte, o carafa sparta i-a sectionat artera mainii drepte. Acest accident a fost foarte aproape sa puna capat carierei ei de medic stomatolog. Mainile sunt cele mai importante “unelte” ale unui stomatolog.

Doctorii de la urgenta i-au salvat viata, insa Andreea si-a pierdut mana

Andreea a fost operata in urgenta, i s-au refacut tendoanele si un nerv de care depindea sensibilitatea primelor trei degete. Din pacate a aparut o cicatrice care i-a blocat tendoanele, iar la nivelul nervului, in zona de sutura, s-a creat un blocaj. Iar Andreea nu si-a mai putut misca degetele.

Interventia care i-a dat sansa sa-si recapete cariera

Desi multi medici chirurgi si neurologi o descurajau si ii spuneau sa-si schimbe specialitatea, Andreea a continuat sa lupte si sa caute solutii pentru a-si putea folosi mana. Medicii de la Spitalul Regina Maria Cluj i-au propus o a doua interventie de finete. Pentru ca Andreea avea tendoanele sudate intre ele, medicii au refacut structura nervului. Lucrand in echipa, operatia a fost un succes.

A urmat recuperarea care i-a redat mobilitatea

Dupa operatie totul s-a schimbat, incet-incet a inceput sa-si simta degetele. Procesul de recuperare a fost deosebit de greu si, dupa prima operatie, nu a adus rezultate aproape deloc. Plangea la sesiunile de kinetoterapie, era o durere foarte greu de suportat, dar a mers inainte. Recuperarea dupa a doua operatie i-a adus, in sfarsit, insanatosirea si mobilitatea.

Intoarcerea la cabinetul sau stomatologic

Andreea s-a intors la cabinetul sau dentar, iar acum poate face tot ce are nevoie cu mana dreapta. Povestea Andreei ne-a invatat ca daca nu te dai batut si cauti cei mai buni specialisti care sa te ajute, poti ajunge acolo unde iti doresti.