Banca de kilometri

Opțiunea „banca de km” temporar indisponibilă

Lucrăm la un proiect de îmbunătățire a opțiunii atât de îndrăgite – Banca de km. Tocmai pentru că îți este utilă, ne dorim să o facem mai prietenoasă și mai eficientă.

Iar pentru a pune în aplicare planul avem nevoie de puțină răbdare și înțelegere din partea ta, dat fiind faptul că, pentru a implementa efectiv modificările, banca de kilometri va fi temporar indisponibilă. Este dificil de estimat, acum, înainte de a începe efectiv să lucrăm la platformă, de cât timp o să avem nevoie, așa că este foarte important pentru noi să știi că nu vei pierde niciun kilometru din cei pe care i-ai acumulat și că-i vei putea transforma și de aici înainte în servicii medicale, în aceleași condiții de până acum. Punctăm exact ce facilități rămân active și care vor fi, pentru moment, suspendate:

  • Kilometrii deja acumulați rămân valabili pentru următoarele 12 luni, din momentul închiderii opțiunii, dar nu mai mult de un an față de data la care au fost înregistrați. În perioada în care lucrăm la recreionarea acestei opțiuni, nu va mai fi posibilă înregistrarea kilometrilor noi în aplicație. 
  • Rămâne activă și posibilitatea de a transforma în servicii medicale maxim 890 km/lună sau oricare alte două pachete, într-o lună calendaristică. 
  • Se păstrează și posibilitatea de a obține același pachet, o dată la 60 zile, dacă-l soliciți și ai nevoie de același serviciu medical. 
Servicii medicale
Ce servicii poti achizitiona cu km stransi?