Music to my brain

Melodia creată de REGINA MARIA X MARIUS MOGA care te ajută să transformi sunetele unui RMN în muzică

Vezi video

Află cum poți preîntâmpina anxietatea unui RMN, antrenându-ți creierul să audă muzică în sunetele care te sperie.

Sănătatea ta merită să-ți învingi teama de RMN

RMN-UL este una dintre cele mai importante investigații medicale, dar, în același timp, reprezintă o sursă importantă de anxietate. Spațiul restrâns, sunetele neprietenoase, toate acestea pot crea o stare de disconfort pentru pacient.

Însă pentru toate aceste temeri există o soluție. Studiile arată că pacienții care pot auzi muzică în sunetele unui aparat sunt mai puțin predispuși să facă un atac de panică. De aceea, împreună cu experți medicali și cercetători am vrut să vedem cum putem folosi mediul auditiv pentru a pregăti modul în care creierul percepe zgomotele unui RMN.
 

Ascultă melodia și pregătește-te să nu-ți mai fie frică de RMN

Melodia poate fi ascultata pe Youtube, Spotify si Apple music.

Programeaza-te pentru investigatie

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Testimoniale pacienti

"Refrenul este distractiv și reconfortant, melodia m-a ajutat să privesc cu alți ochi această investigație. Dacă reușești să transformi sunetele RMN-ului într-o melodie îți dai seama că, de fapt, nu sunt atât de înfricoșătoare."

"Creierul a reinterpretat sunetele în nota melodiei pe care am ascultat-o înainte de a face RMN-ul. A fost prima mea investigație de acest gen, credeam că nu voi reuși să stau până la final, dar m-a ajutat faptul că am auzit aceste sunete înainte, în contextual melodiei."

"Rememorarea refrenului m-a ajutat să mă relaxez în timpul investigației. Contează foarte mult că am ascultat înainte melodia, am avut ocazia să mă obișnuiesc cu ideea acestor sunete."

"În timpul investigației mi-am amintit linia melodică și m-am jucat în minte cu melodia în timpul investigației. Am fost mult mai relaxat."