Cere o programare

Discuta cu un consilier in chirurgia bariatrica si metabolica  despre interventia de gastric sleeve. Completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Echipa de consiliere Chirurgie bariatrica si metabolica

Colegele noastre te pot ajuta cu raspunsuri pentru orice intrebare sau nelamurire si vor fi alaturi de tine pe tot parcursul tau in clinica.

Afla cum e viata dupa Gastric Sleeve

Totul in viata ta se schimba, nu doar corpul. Pacientii nostri renasc, reinvata sa se iubeasca si sa se simta bine in pielea lor. 

Imagineaza-ti ca ai putea merge pe strada fara sa mai duci greutatea unui om in spate. Si de fiecare data cand te-ai privi in oglinda, ai zambi cu mandrie.

Beneficiile interventiei de micsorare a stomacului

Scapi de excesul ponderal

Redobandesti incredere in tine

Calitatea vietii si starea generala de sanatate se imbunatatesc semnificativ

Durerile postoperatorii sunt limitate

Procesul de vindecare este accelerat

Perioada de covalescenta este redusa

Vindecarea se realizeaza aproape fara cicatrici

Iti reiei rapid activitatile cotidiene

Afectiunile asociate obezitatii sunt ameliorate imediat, pana la vindecare; este vorba despre: diabetul zaharat de tip 2, hipertensiunea arteriala, dislipidemie (colesterol crescut), steatoza hepatica (ficat gras), dispnee (respiratia grea), apnee de somn (oprirea respiratiei in somn), suferinte osteo-articulare, insuficienta venoasa cronica, insuficienta hormonala ovariana.

Alege operatia de micsorare a stomacului la Ponderas Academic Hospital!

Ponderas Academic Hospital este Singurul Centru de Excelenta in Chirurgia Bariatrica si Metabolica din Europa de Est cu dubla acreditare  - europeana (IFSO) si americana (SRC). Aici isi desfasoara activitatea o echipa multidisciplinara, coordonata de Prof. Univ. Dr. Catalin Copaescu.

Ponderas Academic Hospital reprezinta alegerea celor mai multi pacienti bariatrici si metabolici din Romania, si pentru ca ofera avantaje majore, precum:

Echipa chirurgicala specializata si recunoscuta pe baza experientei profesionale si cazuisticii

Personal medical special instruit

Echipamente si tehnologii adaptate ingrijirii pacientilor supraponderali

Programe eficiente de monitorizare a pacientilor post-operator

Fa cunostinta cu partenerii tai in procesul de transformare bariatrica!