Psihoterapeut Emilia Veresezan

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Emilia Veresezan

Programari la Psihoterapeut Emilia Veresezan

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Domeniul psihologiei m-a atras inca din adolescenta, când am devenit constienta de curiozitatea mea naturala fata de lumea mea interioara si fata de lumile interioare ale altor oameni. Acest interes doar a crescut cu timpul, pe masura ce modelele explicative din psihoterapie m-au ajutat sa inteleg tot mai multe despre emotiile si comportamentul uman. Faptul ca am avut de-a face cu propriile mele experiente dificile nu a facut decât sa adânceasca empatia pe care o simt fata de suferinta umana. Privind in urma, vad cât este de important sa gasesti terapeutul potrivit la momentul potrivit. Am ales aceasta profesie pentru ca ceea ce ofera psihoterapia are greutate si pentru ca imi doresc sa ajut alti oameni sa se accepte, sa isi depaseasca greutatile si sa se poata bucura de viata.

Am inceput sa practic psihoterapie in calitate de psihoterapeut cognitiv-comportamental. In acest context, am avut ocazia sa inteleg felul in care credintele pe care oamenii le-au invatat pe parcursul timpului, despre ei, lume, ceilalti, pot crea multa suferinta. In terapie, oamenii ajung sa constientizeze aceste credinte, sa le analizeze critic si sa inteleaga cât de neadevarate si nedrepte sunt. In multe cazuri, aceasta realizare aduce cu sine schimbarea starii emotionale. Uneori insa, tiparele din spatele dificultatilor sunt bine inradacinate, rezistente la schimbare, asa ca este nevoie de alte tipuri de strategii.

Psihoterapia centrata pe scheme este o abordare pe care o integrez in practica mea pentru ca vizeaza aspecte mai profunde ale psihicului, numite nevoi emotionale de baza. Acest tip de psihoterapie iti permite sa te cunosti si sa te intelegi mai bine, sa te impaci cu tine si cu trecutul tau si apoi sa il lasi in urma. Clientii implicati in acest proces psihoterapeutic observa ca ajung sa dezvolte moduri mai sanatoase de a se privi pe sine si de a face fata provocarilor vietii.

Arii de interes:

  • Depresie
  • Stres
  • Anxietate
  • Dezvoltare personala
  • Gestionarea emotiilor

Istoric studii academice:

  • Absolventa a Masteratului de Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei - Universitate "Babes Bolyai" din Cluj