Psihoterapeut Cristina Sandru

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Cristina Sandru

Programari la Psihoterapeut Cristina Sandru

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Mi-am inceput cariera practicand psihoterapia cognitiv-comportamentala, cu ajutorul careia am invatat cum putem deveni usor prizonierii unor ganduri de care nici macar nu suntem constienti, dar mai ales cat de mult putem suferi din pricina lor. Am mai invatat ca ele pot fi constientizate, examinate critic iar in felul acesta trairile noastre se pot schimba.

Cu timpul insa am observat ca aceasta nu e de ajuns, ca anumite tipare sunt prea puternice, efectul lor asupra noastra cateodata devastator sau ca e prea greu sa iesim de sub stigmatul lor.

Asta m-a facut sa caut si alte abordari, alte modalitati prin care sa schimb aceste convingeri intalnite la mine si clientii mei si care ne fac atat rau fiindca reclama mereu felii generoase din existenta noastra. Asa am ajuns la terapia schemelor (Schema Therapy), respectiv la terapia prin acceptare si angajament (ACT). Daca ACT are un mod fascinant de a ne transporta in prezent si de a ne reaminti ce conteaza cu adevarat pentru noi, terapia schemelor clarifica felul in care tiparele dobandite de-a lungul vietii saboteaza implinirea nevoilor noastre emotionale de baza. Aceste doua scoli terapeutice mi-au sporit dorinta de a aprofunda domeniul meu, din fericire unul complex, rod al contributiei multor specialisti talentati, mentori ai mei.

Cum am ajuns aici si de ce fac asta? Am studiat psihologia din curiozitate, dar mai ales din sete de autocunoastere. Un episod de depresie din adolescenta, insotit de trairi emotionale straine mie, m-au indrumat catre un terapeut foarte priceput care mi-a starnit admiratia aratandu-mi cum cineva din afara iti poate patrunde foarte aproape de suflet dar si ca durerea nu este fara sfarsit.

Imi spunea mie lucrurile acestea, tocmai mie, cea care aveam aroganta de a le sti pe toate! Acesta a fost inceputul, dupa care am realizat ca pot si doresc sa fac mai mult, ca imi vad existenta ajutand omuleti ca mine sa se accepte, sa isi consume durerea fara sa se lase coplesiti de ea, sa ii ajut sa guste mai mult din tot ce are frumos viata pe langa toate capriciile si limitarile ei.

Competente:

  • Terapie Cognitiv comportamentala, Schema Therapy si ACT (Terapia de acceptare si angajament)

Arii de interes:

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emotiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personala