Psihoterapeut Ioana Piscoi

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Ioana Piscoi

Programari la Psihoterapeut Ioana Piscoi

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2000 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
820 Lei
Psihoterapie individuala
250 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
300 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Oare de unde se incepe o descriere personala? Sunt atatea de spus si, cum spune zicala, “talk is cheap.”
Primul lucru care imi vine in minte este ca sunt imens recunoscatoare pentru oportunitatea de a practica aceasta meserie. De ce? Fiindca, pana acum, nu am cunoscut un sentiment mai implinitor decat privilegiul pe care clientii mi-l acorda atunci cand impartasesc ceea ce ii face profund umani. Fie ca este vorba despre suferinte, reusite, obstacole sau orice alt aspect al vietii, ma dedic cu tot sufletul sa ajut oamenii sa se reintoarca la calea lor, sa ii sustin in calatoria de autodescoperire si evolutie, cu blandete, empatie si uneori chiar umor – nu ma sfiesc sa vorbesc colorat!
Daca vei alege sa lucrezi cu mine, vreau sa stii ca ne vom folosi de tehnici specifice CBT si ACT pentru a depasi inflexibilitatea psihologica si pentru a-ti descoperi valorile personale dupa care sa te ghidezi in viata.

Fiindca o viata traita conform valorilor este o viata implinita!
Ce mai ramane de spus? Ca sunt si eu OM, la pachet cu calitati si defecte. Am invins in trecut atacuri de panica si stari depresive. Sunt determinata, chiar uneori incapatanata cand vine vorba de obiectivele mele. Am trecut prin relatii nesanatoase. Sunt intr-o continua evolutie. Exista momente in care ma indoiesc de sine. Sufar, ma bucur, ma confrunt cu provocarile vietii la fel ca tine, la fel ca oricine altcineva… Suna familiar? Aceasta este experienta Umana, complet naturala.
Daca te simti pregatit(a) pentru schimbare, contacteaza-ma. Haide sa vedem cum rezonam si cum pot sa te sustin!

Competente:

  • Formare in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale - Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania (APCCR)
  • Formare continua in Terapia prin Acceptare si Angajament (ACT)

Arii de interes:

  • Anxietate
  • Fobii
  • Atacuri de Panica
  • Stres
  • Dezvoltare personala
  • Stima de sine scazuta

Istoric studii universitare:

Abolventa a Masteratului de Psihologie Clinica, Consiliere psihologica - UBB - Cluj-Napoca