Psihoterapeut Ioana Piscoi

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Ioana Piscoi

Programari la Psihoterapeut Ioana Piscoi

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Psihoterapie individuala - limba straina
330 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Salut, bun venit la descrierea mea personala – oare de unde sa incep? Sunt atatea de spus! 

Primul lucru care imi vine in minte este ca sunt foarte recunoscatoare pentru oportunitatea de a practica aceasta meserie – imi da voie sa creez un spatiu primitor pentru oameni. Sa le ofer locul unde isi pot da voie sa fie vulnerabili, sa impartaseasca ceea ce ii face profund umani, fie ca este vorba despre suferinte, reusite, obstacole sau orice alt aspect al vietii. Asta imi da energie! Iar cand adaug valorile personale in poveste, nu pot decat sa ma dedic cu tot sufletul, sa ajut oamenii sa se reintoarca la calea lor, sa ii sustin in calatoria de autodescoperire si evolutie. Toate acestea cu blandete/fermitate, empatie si uneori chiar umor – nu ma sfiesc sa vorbesc colorat! 

Daca vei alege sa lucrezi cu mine, vreau sa stii ca ne vom folosi in principal de filozofia si tehnicile ACT, insa si de elemente din CBT sau alte modalitati. Vreau ca impreuna sa domolim cuvintele care te eticheteaza in vreun fel, sa invatam cum sa nu te mai agati de ideea de “pozitiv” sau “negativ” sau cum sa nu mai fugi de emotii. Facem toate astea pentru a depasi inflexibilitatea psihologica si pentru a-ti descoperi valorile personale dupa care sa te ghidezi in viata. Fiindca o viata traita conform valorilor este o viata implinita, chiar daca de multe ori e si dificila! 

Interesele mele clinice se focuseaza in jurul patternurilor dezadaptative de personalitate, simptomelor de depresie, anxietate si OCD, precum si a traumei complexe (cPTSD), abuzului narcisic si functionarii in cuplu. Cu atentie la particularitatile de gen si ideologie politica. 

Ce mai ramane de dezvaluit? Ca sunt si eu OM, la pachet cu calitati si defecte. Am invins in trecut atacuri de panica si stari depresive. Sunt determinata, insa uneori incapatanata cand vine vorba de a face lucrurile “cum trebuie”. Am trecut si prin relatii nesanatoase. Sunt intr-o continua evolutie.  Exista momente in care ma indoiesc de sine. Anxietatea e o prietena care ma insoteste mai mereu. Incerc zi de zi sa navighez catre ceea ce conteaza pentru mine. Sufar, ma bucur, ma confrunt cu provocarile vietii la fel ca tine, la fel ca oricine altcineva… Suna familiar? Aceasta este experienta fireasca, Umana.

Daca te simti pregatit/a/x pentru schimbare, contacteaza-ma. Haide sa vedem cum rezonam si cum pot sa te sustin!

Competente:

  • Formare in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale - Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania (APCCR)
  • Formare continua in Terapia prin Acceptare si Angajament (ACT)

Arii de interes:

  • Anxietate
  • Fobii
  • Atacuri de Panica
  • Stres
  • Dezvoltare personala
  • Stima de sine scazuta

Istoric studii universitare:

Abolventa a Masteratului de Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie - UBB - Cluj-Napoca