Psihoterapeut Georgeta Iorga

Competente:
Psihoterapie sistemica individuala, de cuplu și familie
Psihoterapie cognitiv-comportamentala
Psihoterapie centrata pe emoții
Psihoterapie strategica
Psihosexologie
Psihoterapeut Georgeta Iorga

Descriere:

Cred cu tarie ca putem face schimbarile de care avem nevoie pentru a trai viata pe care ne-o dorim. Cand spun asta ma bazez pe experienta mea si a persoanelor cu care am lucrat.

Fiecare dintre noi poate intalni provacari pe parcursul intregii vieti. Abilitatea gestionarii sanatoase a acestor provocari se poate invata. Daca nu ai o solutie acum nu inseamna ca ea nu exista. Daca nu ai o solutie acum asta nu inseamna ca este ceva in neregula cu tine.

Toti invatam strategii de a face fata situatiilor prin care trecem insa ele nu sunt intotdeauna cele mai potrivite pentru a obtine rezultatele pe care le dorim.

Daca iti doresti sa schimbi situatia in care te afli si felul in care te simti, acum este momentul cel mai potrivit sa o faci. Daca iti doresti sa iti atingi obiectivele propuse si sa ai incredere in tine, acum este momentul cel mai potrivit sa o faci.

Implinirea, linistea sufleteasca, claritatea in legatura cu proiectele tale sau cu directia ta, sunt posibile.
Schimbarea este un proces care cere rabdare si perseverenta. Drumul acesta il parcurgem impreuna in siguranta, cu blandete si fermitate. Foloseste-ti curiozitatea si deschiderea de a cunoaste si experimenta lucruri noi in ritmul tau, astfel incat sa poti trage propriile concluzii despre cum functioneaza pentru tine.

Te astept sa ne cunoastem si impreuna sa facem schimbarile pe care le doresti in viata ta.

  Arii de interes:

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emo?iilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personala