Psihoterapeut Diana Ionascu

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie cognitiv comportamentală
Psihoterapeut Diana Ionascu

Programari la Psihoterapeut Diana Ionascu

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Pachet 3 sedinte psihoterapie - terapie de cuplu
860 Lei
Psihoterapie - terapie de cuplu
330 Lei
Psihoterapie de familie
330 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Am parte, in practica mea ca psihoterapeut, de o uimire continua fata de progresul oamenilor cu care lucrez. Traiesc o bucurie plina de compasiune vazand cum acestia reusesc sa stea fata in fata cu dificultatile lor, cum aduc mai multa blandete si intelegere fata de ei insisi, cum incep sa faca schimbari in directia valorilor lor si cum persevereaza in a face acele alegeri sanatoase pe care si le doresc in viata.

Acest proces are loc in baza relatiei terapeutice pe care ma angajez sa o mentin ca pe un spatiu in care sa te simti in siguranta si sustinut/a in permanenta. In acest spatiu vom lucra impreuna pentru scopurile tale, pentru a-ti optimiza potentialul personal si a aduce mai mult echilibru in viata ta.

Sunt alaturi de tine daca te confrunti cu anxietate, stres, depresie, probleme relationale, dificultati de adaptare, probleme sexuale, doliu, tulburari alimentare, atacuri de panica, tulburari de furie, insomnie sau daca vrei sa te cunosti mai bine si sa te dezvolti asa cum iti doresti.

Arii de interes:

  • Anxietate
  • Depresie
  • Dezvoltare personala
  • Burnout
  • Stres
  • Relatie de cuplu disfunctionala