Psihoterapeut Andreea Bene

Psiholog
Psihologie
Competente:
Psihoterapie
Psihoterapeut Andreea Bene

Programari la Psihoterapeut Andreea Bene

Programare

Pachet 10 sedinte psihoterapie individuala
2150 Lei
Psihoterapie individuala
275 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Descriere:

Numele meu este Andreea Bene si sunt psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental. Valorile dupa care imi ghidez viata sunt autenticitatea, cunoasterea, prezenta in mod constient, familia, natura si conectarea cu acestea.
In acelasi timp, valorile mele ca psihoterapeut sunt curiozitatea, autenticitatea, pasiunea si bucuria, prezenta, cunoasterea si dezvoltarea. Imi ghidez practica dupa aceste valori si zi de zi sunt recunoscatoare pentru prilejul de a fi alaturi oameni in acest mod.

Cred ca este important ca fiecare dintre noi sa ne conturam intr-un mod constient, intentionat, valorile care dorim si care simtim sa ne fie busola. Care sa ne ghideze inspre o via?a traita cu sens si care sa ne ajute sa trecem prin momentele de suferinta, care sunt parte din viata.
Misiunea mea ca psihoterapeut este sa fiu alaturi fiecarei persoane care imi ofera prilejul sa o insotesc in calatoria numita psihoterapie. Sa-i fiu alaturi in momente de suferinta, incertitudine si nesiguranta, entuziasm si bucurie, in momente de descoperiri si in momente cu multe intrebari. Sa formam o echipa care sa gaseasca cele mai bune solutii pentru probleme specifice, dar care sa exploreze si povestea vietii, ca aceasta sa capete sens. Sa creez un spatiu sigur, in care fiecare persoana sa se simta simtita. Sa se simta auzita si inteleasa.

Fiecare persoana este unica, la fel si fiecare proces terapeutic. Modul in care eu lucrez imbina tehnici din Terapia Cognitiv-Comportamentala si Terapia prin Acceptare si Angajament.
Ma bucur ca ai ales sa pornesti in aceasta calatorie si as fi bucuroasa sa te insotesc!

Competente:

  • Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România
  • Formare continua in Terapia prin Acceptare si Angajament (ACT)

Arii de interes:

  • Abandon
  • Anxietate
  • Atacuri de Panica
  • Burnout
  • Dezvoltare personala
  • Dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale

Cursuri postuniversitare:

  • Formare de Baza in Interviul Motivational, Cluj-Napoca, 2020
  • Formare in Psihoterapii Cognitive si Comportamentale - Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din România (APCCR)


Istoric studii universitare:

Abolventa a Masteratului de Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie - UBB Cluj-Napoca (2019)