Dr. Corina Ioana Manolea

Medic specialist
Obstetrica - ginecologie
Competente:
Ecografie
Sterilitate
ecografie obstetricala si ginecologia histeroscopie
histeroscopie / laparoscopie
Ofera consultatii in judetele:
Bucuresti
Dr. Corina Ioana Manolea

Programari la Dr. Corina Ioana Manolea

Programare

Administrare antibiotic intrauterin
200 Lei
Biopsie endometriala cu sonda Pipelle
900 Lei
Chiuretajul aspirativ al cavitatii uterine
2500 Lei
Chiuretajul biopsic al cavitatii uterine
2500 Lei
Consult expert fertilitate
520 Lei
Consult obstetrica ginecologie
300 Lei
Consult program experti
350 Lei
Control expert fertilitate
270 Lei
Control obstetrica ginecologie
200 Lei
Control program experti
200 Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Arii de interes:

  • femeile cu prognostic slab
  • endometrioza
  • sindromul ovarelor polichistice

Dr. Corina Manolea practica exclusiv medicina reproductiva din 2010 si a luat parte la drumul catre sarcina a mii de cupluri cu probleme de fertilitate.

Dupa incheierea rezidentiatului in obstetrica-ginecologie la Spitalul Filantropia Bucuresti (2010), dr. Corina Manolea si-a urmat pasiunea pentru domeniul infertilitatii si reproducerii asistate prin stagii de pregatire si cursuri in Israel, Elvetia, Africa de Sud si Belgia.

Este un clinician activ care se educa permanent si imbratiseaza toate lucrurile noi din domeniul fertilitatii, indiferent ca vorbim despre stimulare ovariana, infertilitate masculina, embriologie, genetica sau imunologie reproductiva. 

Este membru activ al mai multor societati profesionale si este reprezentantul Romaniei la ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie).

Crede cu tarie ca munca unui doctor nu se termina odata cu gestionarea pacientilor in cabinet, ci trebuie extinsa prin colaborari internationale si prin participarea la grupuri de lucru formate din experti in medicina reproductiva.

Dr. Manolea este implicata in educatia profesionistilor prin organizarea de cursuri avansate de reproducere asistata cu participare internationala dar si de cursuri practice, prin elaborarea de ghiduri nationale de buna practica in tratamentul infertilitatii si prin cursuri de fertilitate pentru specialistii in sanatatea femeii care nu au specializare in medicina reproductiva. 

Dorinta de educatie despre si pentru fertilitate, sanatate si longevitate se rasfrange si asupra pacientilor si publicului larg prin canalul de YouTube Care4Fertility care doreste sa ofere oamenilor unelte pentru a-si intelege fertilitatea si infertilitatea, solutiile de protejare sau optimizare a fertilitatii, efectele si limitele tratamentelor de fertilitate.