Dr. Dorin Bica

Medic specialist
Neurochirurgie

Programari la Dr. Dorin Bica

Programare

Consult neurochirurgie
255Lei
Control neurochirurgie
140Lei
Excizie tumora tesut celular subcutanat (chist sebaceu, lipom) cu anestezie locala
750Lei
Infiltratie radiculara/epidurala selectiva
1575Lei
Preturile afisate pe site sunt cele standard. In functie de gradul profesional si experienta fiecarui medic, de situatia medicala concreta a pacientului si de politica comerciala companiei, acestea pot varia si pot suferi modificari. Va rugam sa verificati corectitudinea acestora in call center: 021.9268

Specializare in Franta si Anglia in tratamentul afectiunilor neurochirurgicale cerebrale si medulare intra si extradurale.

  • Pregatire neurochirurgie tumorala, vasculara, spinala – Spitalul Pitié-Salpêtrière Paris – 1 an
  • Pregatire neurochirurgie pediatrica – Spitalul Necker Enfants Malades Paris – 6 luni
  • Pregatire neurochirurgie tumorala, hipofizara si spinala – Spitalul Foch Paris – 1 an si jumatate
  • Pregatire neurochirurgie tumorala si spinala – Spitalul Timone, Marsilia – 6 luni
  • Pregatire neurochirurgie generala – Spitalul Universitar James Cook,  Middlesbrough,  Anglia – 7 luni

Patologia tratata in cadrul Spitalului Euroclinic:  tumori cerebrale (metastaze, glioame, meningioame) si tumori medulare, malformatii Chiari, hidrocefalia adultului, hematoame subdurale cronice.

  • Tratamentul patologiei cerebrale este unul complex incepand de la biopsia stereotaxica tumorala pana la exereze tumorale sub controlul permanent al neuronavigatiei.  Chirurgia tumorala este realizata intotdeauna  cu ajutorul microscopului operator si asistata endoscopic la nevoie. Cavitronul ultrasonic si instrumentele microchirurgicale sunt indispensabile in tratamentul tumoral.
  • Tratamentul hidrocefaliei adultului este realizat in functie de caz cu endoscopul, realizand ventriculocisternostomia sau cu derivatii ventriculo-peritoneale cu valve programabile.