Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu

Director Medical, Spitalul Premiere Timișoara

Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu este Medic Primar Ortopedie-Traumatologie, supraspecializat în chirurgia protetică a genunchiului și a șoldului și în medicina sportivă, fiind, în același timp, și Profesor Universitar de Ortopedie la Universitatea de Medicină și Farmacie "Victor Babeș" din Timișoara.

Cu o experiență de peste 16 ani, Dr. Prejbeanu s-a alăturat echipei REGINA MARIA ÎN 2019, în calitate de Director Medical Al Spitalului Premiere din Timișoara.

Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu a urmat o serie de supraspecializări în străinatate, participând la peste 100 de congrese și cursuri de pregătire internaționale, în Statele Unite ale Americii, Austria, Grecia, Germania și Italia.
Prof. Univ. Dr. Radu Prejbeanu este unul dintre cei mai recunoscuți specialiști de Ortopedie Traumatologie din România.

Activitatea sa este recunoscută atât național, cât și international, de-a lungul timpului făcând parte din asociații și instituții cu renume. Cu 16 cărți publicate în România și în străinătate, activitatea de studio și cercetare a fost concretizată în peste 100 lucrări de specialitate și peste 150 lucrări publicate în volume de rezumate ale congreselor internaționale și naționale.

Experiența chirurgicală asimilată este vastă, de la simple intervenții chirurgicale până la reconstrucții tumorale dificile, efectuând peste 8000 de intervenții chirurgicale, 4000 dintre acestea la nivelul genunchiului (artroscopii, reconstrucții ligamentare, endoprotezări).     

https://www.reginamaria.ro/medici/prof-dr-prejbeanu-radu