1
Totul a început cu un accident

In timpul unei excursii la munte, o carafa sparta i-a sectionat artera mainii drepte. Acest accident a fost foarte aproape sa puna capat carierei ei de medic stomatolog. Mainile sunt cele mai importante “unelte” ale unui stomatolog.

2
Doctorii de la urgenta i-au salvat viata, insa Andreea si-a pierdut mana

Experiența medicilor noștri în cazuri complexe, dar și alte lucruri de performanță medicală. Experiența medicilor noștri în cazuri complexe, dar și alte lucruri de performanță medicală. Experiența medicilor noștri în cazuri complexe, dar și alte lucruri de performanță medicală.

Andrei s-a tratat la Spitalul Ponderas

Investim constant în aparatură și tehnologie performantă, la fel de mult cum investim în educația viitorilor medici și asistente medicale. Inovația în tehnologia avansată, de ultimă generație, le permite medicilor să depisteze din timp afecțiuni grave, cum este cancerul, dar și să le trateze cu maximum de precizie.

Medicina extraordinară

in Romania

Vulnerabili, neputincioși, temători – timp de mulți ani, aceasta a fost imaginea generală asociată pacienților din România. Însă noi încercăm să facem lucrurile altfel. Fie că știu lucrul acesta de la debutul unei boli, fie că își dau seama pe parcurs, pacienții sunt mai puternici decât cred și ne oferă tuturor, zi de zi, lecții de forță, umanitate și curaj.

Campania #EștiMaiPuternicăDecâtCrezi celebrează forța interioară a pacienților noștri care, dublată de priceperea medicilor și de tehnologia de ultimă generație, poate învinge și cel mai greu diagnostic.