Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Suntem prima rețea medicală de sănătate din România cu 3 roboți daVinci

Chirurgia robotică este cea mai avansată formă de chirurgie minim-invazivă și oferă beneficii concrete atât pacienților, cât și medicilor chirurgi. Operațiile realizate cu ajutorul robotului daVinci îmbunătățesc recuperarea pacientului, reduc durerea și timpul petrecut în spital și grăbesc revenirea la viața și activitățile de zi cu zi. Toate aceste avantaje sunt posibile pentru că robotul daVinci ajută medicul chirurg să îndepărteze tumorile fără a leza în vreun fel nervii și alte structuri critice, reducând cantitatea de sânge pe care pacientul o pierde în timpul intervenției.

Oferim cele mai avansate tehnici chirurgicale pacienților oncologici în spitale multidisciplinare:

Inteligența artificială, în toate centrele de imagistică Regina Maria

După declanșarea pandemiei COVID-19, am demarat un proiect pilot de inteligență artificială în centrele de imagistică din Timișoara pentru a valida acuratețea rezultatelor investigațiilor post COVID. La finalul anului 2021 am extins acest proiect în toate centrele de imagistică, devenind prima rețea care folosește integrat un algoritm de inteligență artificială pentru servicii de Computer Tomograf toracic și radiografii toracice.

 

Tehnologia revoluționară de inteligență artificială XVision (cunoscuta acum sub numele de Rayscape) ajută medicii imagiști să mapeze zonele care ridică suspiciuni pentru a depista mai ușor leziunile pulmonare. Algoritmul scade subiectivismul medicului si crește acuratețea diagnosticului final,având un rol esențial în monitorizarea post COVID.

Primul laborator din tara acreditat RENAR care utilizeaza inteligenta artificiala

Laboratorul Central REGINA MARIA a integrat in sistemul de management al calitatii utilizarea inteligentei artificiale, devenind astfel primul si singurul laborator din tara care, in urma auditarii specialistilor, a primit aviz favorabil. Cu ajutorul inteligentei artificiale, specialistii din Laboratorul Central au implementat o procedura de verificare automata a rezultatelor, procedura ce raspunde standardelor internationale Clinical & Laboratory Standards Institute (CLSI), reduce eroarea umana si garanteaza acuratetea rezultatelor.

Inovația în tehnologie ajută medicii să ofere pacienților soluții rapide, sigure și performante de diagnostic și tratament.