Parerea ta

Spitalul Euroclinic

La Spitalul Euroclinic ne-am specializat in chirurgia video-asistata. Oferim condiții de tratament, intervenții chirurgicale și de cazare la standarde internaționale, echipe de profesioniști multi-disciplinare și de renume, devenind astfel o alternativă locală a clinicilor din străinătate.

Contact

Adresă: Calea Floreasca nr. 14a, sector 1

Telefon: 021 9268

E-mail: birouinternari@reginamaria.ro

Vezi harta

 • Facilităţi
 • Plata în rate
 • Parcare
 • Imagistică
 • Gardă
 • Medic de familie
 • Recoltare analize
 • Farmacie
 • Wireless
 • Spitalizare

Spitalul Euroclinic

Spitalul Euroclinic, dotat şi construit la standarde europene, s-a deschis în iunie 2005, fiind primul spital general privat din România. Încă de la descriere, strategia spitalului s-a bazat pe calitatea actului medical şi satisfacţia pacientului care este în centrul atenţiei întregii echipe.

La Spitalul Euroclinic ne-am specializat în chirurgia minim-invazivă video-asistată cu beneficii majore pentru pacient. Un corp medical de elită, echipamente şi tehnologii state-of-the art şi condiții de tratament și de cazare la standarde premium sunt argumente solide de ce Spitalul Euroclinic este o alternativă locală a clinicilor din străinătate.

Ne onorează să menţionăm câteva dintre performanţele medicale care au loc la Spitalul Euroclinic:

 • Primul spital privat din Romania in care se face implant de menisc artificial Actifit
 • Suntem singurul spital privat din ţară unde se fac operaţii pentru tumori de bază de craniu şi de extirpare a adenoamelor hipofizare, precum şi alte intervenţii complexe de neurochirurgie.
 • Pentru a face faţă acestor operaţii cu grad mare de dificultate, în Spitalul Euroclinic medicii anestezişti folosesc metode moderne şi sigure de anestezie de tipul anesteziei controlate şi al mappingul cortical intra-operator - “awake brain surgery”
 • Medicii noştri au experienţă deosebită în efectuarea intervenţiilor chirurgicale bariatrice pentru pacienţii cu obezitate morbidă
 • Practicăm întreaga gamă de intervenţii chirurgicale laparoscopice, inclusiv operaţii moderne ca de exemplu: chirurgia prin incizie unică prin ombilic, procedura pentru prolaps şi hemoroizi sau cura herniilor prin procedeu extraperitoneal
 • Pacienţii cu afecţiuni ortopedice şi reumatologice, precum şi sportivii de performanţă pot beneficia de tehnici inovatoare de tipul intervenţiilor artroscopice minim-invazive şi intervenţiilor de reconstrucţie şi protezare la nivelul articulaţiilor

În Spitalul Euroclinic beneficiezi de decontări CASMB pentru spitalizare continuă pentru afecțiuni medicale și chirurgicale, spitalizare de o zi pentru afecțiuni non-chirurgicale, chirurgicale și genito-mamare şi tratament oncologic. De asemenea, serviciile medicale din spital pot fi accesate contra cost sau cu asigurare medicală, inclusiv asigurare internaţională.

Mesajul Directorului Medical Dr. Rubin Munteanu

rubin“De la om la om….

Actul chirurgical are o latură emoţională pentru fiecare dintre noi, oamenii. La urma urmei nu te operezi de foarte multe ori în viaţă. Uneori niciodată.

Nu suntem un spital care se adresează unei elite financiare şi nici nu ne dorim acest lucru. În Spitalul Euroclinic se practică o chirurgie electivă, pacientul adresându-se după mai multe căutari. Pacienţii îşi aleg cu mare atenție doctorii, iar internetul este un excepțional mijloc pentru acest lucru. Am fost uimit câte lucruri ştiu pacienţii mei despre mine, de exemplu.

Doctorul este ales după o mare chibzuință și cu un mare grad de responsabilitate. Iar doctorii din acest spital sunt foarte căutaţi, sunt doctori foarte buni. Prin forţa lucrurilor, ne ocupam de ceea ce ştim noi mai bine, fiecare dintre noi. De aici şi rezultatul oferit: un grad foarte mic de complicaţii post-operatorii.  Chirurgie fără complicatii nu se poate dar, în Spitalul Euroclinic suntem capabili în egală măsură să pre-întâmpinăm şi să reducem numărul complicaţiilor, dar să le şi rezolvam, atunci când acestea apar. Iar acest lucru ne face să fim un spital de chirurgie de o anumită maturitate şi soliditate, care oferă siguranţa unei proceduri chirurgicale bine facute.

Tot pacienții sunt cei care își aleg și sistemul în care doresc să se opereze: cel de stat sau cel privat.  Siguranţa unui spital privat este dată şi de unele lucruri subtile cum ar fi un anumit volum de lucru al medicului care operează. O altă diferenţă este dată de personalul medical. Vorbim despre un personal care este mulţumit financiar, care lucrează aşa cum este normal s-o facă, adică nefrustrat şi neplictisit. Un spital privat este un spital în care plăteşti pentru ceea ce primeşti. Poţi să ceri mai mult, poţi să-ţi doreşti anumite facilităţi hoteliere sau de îngrijire medicală. Iar Spitalul Euroclinic oferă servicii medicale adaptate şi diferenţiate pentru nevoile pacientilor, nevoi  diferite de la un pacient la altul.

Oamenii sunt diverşi, iar noi ne adresăm unor oameni atenţi cu sănătatea lor, dispuşi să plătească pentru anumite lucruri. Pacienţii noştri sunt oamen dispuşi să investească un pic mai mult în sănătatea lor pentru a reduce riscurile ce însoţesc o anumită procedură chirurgicală.

Vă aşteptăm să ne cunoaştem!”  

                                                                                    Dr. MUNTEANU RUBRIN

                                                                                    Director Medical Spitalul Euroclinic

Performante si premiere medicale:

Experienţa se măsoară cel mai bine în cifre

Iar la Spitalul Euroclinic...

 • Am internat peste 15.000 pacienţi.
 • Am efectuat peste 5.800 de intervenţii chirurgicale.
 • Am consultat un număr de 432 de pacienţi într-o singură zi.
 • Am ajuns la un număr record de 22 de operaţii zilnice.
 • Am petrecut 21 de ore în cea mai lungă operaţie, pentru Neurinom de Acustic (neurochirurgie).
 • Cel mai în vârstă pacient operat în privat are 98 de ani.
 • Gradul de satisfacţie al pacienţilor noştri este de peste 99%.

Vizita la spitalul Euroclinic

Şefi secţii: