Episodul 1: Prof. Dr. Cătălin Copăescu

Ce se află în culisele unei intervenții chirurgicale? Intră alături de prof. Dr. Cătălin Copăescu, directorul medical Ponderas Academic Hospital, în sala de operație și descoperă mai multe despre chirurgia robotică și oncologică.

Episodul 2: Asistent medical șef bloc operator Dana Vasile

Cum înveți o echipă să pună la punct protocoale și standarde medicale, ca să eviți imprevizibilul? Și care e cea mai mare provocare atunci când un pacient își pune viața în mâinile tale? Urmărește povestea Danei Vasile, asistent medical Șef-Bloc Operator.

Episodul 3: Dr. Bogdan Smeu, trainer

De ce alege un medic să rămână în România și cum educă următoarea generație de chirurgi care vor să facă perfomanță în țară? Află de la Dr. Bogdan Smeu, trainer în cadrul Ponderas Academic Hospital.

Episodul 4: Anca Popescu, pacientă

În plină pandemie, o pacientă cu fractură de șold e refuzată de trei spitale de stat. Află de la Anca Popescu cum a decurs intervenția chirurgicală și recuperarea la Ponderas Academic Hospital.

O echipă de jurnaliști petrece o zi într-un spital din România. Și ceea ce găsesc e altfel decât și-ar fi imaginat.

Aceștia au urmărit timp de o zi pe holurile Ponderas Academic Hospital medici, asistenți și pacienți, ca să vadă cum arată viața într-un spital de excelență. Nu în străinătate, ci chiar în România.

Pentru mai multe informatii despre serviciile Ponderas Academic Hospital sau pentru programari, va rugam sa completati formularul de mai jos.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.