Cere o programare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.
Servicii medicale
1 din 5 oameni risca sa dezvolte o forma de cancer de-a lungul vietii

La REGINA MARIA ai atat servicii de preventie si screening, pe care iti recomandam sa le faci anual, iar in cazul unui diagnostic dificil, ai la dispozitie centre integrate de tratament, tehnologii minim-invazive si o abordare multidisciplinara din partea unui grup de experți din diverse specialități medicale care evaluează și analizează fiecare caz și stabilesc cele mai bune opțiuni de tratament.

 

Descoperite la timp, cele mai multe tipuri de cancer pot fi tratate. In oncologie, timpul inseamna viata!

Excelenta in tratamentul cancerului

Cele 13 acreditati internationale, oferite de unele dintre cele mai prestigioase organizatii de profil din Europa si SUA, reprezinta o confirmare a eforturile depuse in furnizarea unei solutii eficiente si sigure pacientilor oncologici. Abordam multidisciplinar toate cazurile oncologice si suntem alaturi de fiecare pacient, indiferent de etapa procesului de tratament. Pacientul este preluat de unul dintre navigatorii nostri medicali si beneficieaza de expertiza unei echipe pluridisciplinare dedicate tuturor patologiilor oncologice: patologia sanului, colorectala, urologica, osoasa, pulmonara, digestiva, endocrina, ginecologica, etc.

 

Reteaua Regina Maria include 8 spitale care gazduiesc 10 centre de excelenta, recunoscute pentru standardele internationale de diagnostic si tratament, dar si pentru calitatea serviciilor medicale si a tehnicilor chirurgicale moderne, minim-invazive.

Centre integrate de tratament

Avem 6 centre integrate de diagnostic si tratament al afectiunilor oncologice, in care pacientii pot beneficia de diagnostic rapid, chirurgie oncologica la standarde internationale, terapii oncologice inovatoare, dar si consiliere psihologica si nutritionala.

Evaluare rapida si diagnostic precis

In toate tipurile de cancer, momentul stabilirii diagnosticului este esential pentru reusita terapeutica. Acordam atentie maxima evaluarii rapide cu ajutorul investigatiilor si tehnologiilor state-of-the-art.

Fiecare caz este analizat in Tumor board

Comisia oncologica sau Tumor Board stabileste cel mai bun plan de tratament. Este formata din medici de diverse specialitati - chirurgie, oncologie medicala, radiologie si imagistica, radioterapie, psihologie, anatomie patologica si genetica. In functie de tipul de cancer, pot participa si medici gastroenterologi, ortopezi, ORL-isti, endocrinologi, dermatologi si altii. Prin aceasta abordare multidisciplinara, pacientii au acces la o echipa de experti in patologia oncologica, in loc sa se bazeze pe o singura opinie.

Folosim toata gama de tehnici chirurgicale oncologice

In functie de tipul de cancer, dimensiunea tumorii si localizarea acesteia, interventia chirurgicala poate fi efectuata folosind tehnici minim-invazive, precum laparoscopia sau chirurgia robotica.

Tratament oncologic, dupa protocoale internationale

Tratamentul oncologic este stabilit in concordanta cu ghidurile terapeutice internationale, in functie de nevoile fiecarui pacient. Poate fi administrat inainte sau dupa interventia chirurgicala, pentru a reduce volumul tumorii si pentru a preveni aparitia metastazelor.

Deciziile luate la timp iti pot salva viata

Nu amana screening-urile necesare pentru depistarea precoce a cancerului.