Alege să fii #peabonament! Folosește-l și bucură-te de toate beneficiile pe care le conține.

Descoperă cât de simplu e #peabonament!

Abonamentul tău medical este prevenție, răspuns rapid și o investiție în viitorul sănătății tale pe termen lung. Îți oferă medici buni, clinici în toată țara și o experiență 100% digitală. 
Când alegi un abonament medical pentru tine, pentru cineva drag sau pentru angajații tăi pui sănătatea pe primul loc. Dar susții și sănătatea noastră, a tuturor? Pentru că fiecare abonament achiziționat înseamnă o investiție în spitale, clinici, medici și programe academice. 

Afli cum stai cu sănătatea #peabonament

Ai incluse 90% din investigațiile recomandate anual – consultații de medicină generală și de specialitate și analize medicale, care te ajută să îți ții sănătatea sub control sau să depistezi la timp eventuale afecțiuni. Afli din timp de problemele medicale și reduci costurile pentru tratarea lor. 

Ai acces la mii de medici #peabonament

Beneficiezi de acces la peste 3.000 de medici buni din toată țara. Medici generaliști și specialiști au grijă de sănătatea ta și a celor dragi ție, în policlinici din toată țara, dar și online în Clinica Virtuală. 

Ai grijă de timpul tău #peabonament

Găsești un medic în Clinica Virtuală chiar a doua zi sau un medic generalist într-una din clinicile proprii și partenere din țară în doar 48 de ore. Iar dacă vrei și mai mult control, te poți programa direct prin aplicația Regina Maria. 

Ești acoperit pentru sănătate #peabonament

Ai acces în peste 350 de clinici din țară, atunci când vrei să îți verifici sănătatea, dar îți oferim suport și în situații complexe. Pentru urgențe ai la îndemână Hotline 24/7 – linie telefonică gratuită pentru abonați, dar te așteptăm și în camerele de gardă ale spitalelor noastre. Ai acces nerestricționat la consultații și investigații. 

Abonamentul, cea mai puternică armă pentru prevenție în sănătate de 26 de ani

https://www.youtube.com/watch?v=TpaSAXBh3R4
#peabonament

#peabonament te menții sănătos și ajuți și sistemul medical să se însănătoșească

Este un cerc virtuos, prin care avem grijă unii de ceilalți. Descoperă abonamentele REGINA MARIA și află ce beneficii include fiecare.