Sanatatea incepe de la educatie

Nu putem avea pacienti responsabili si implicati in sanatatea lor, fara a creste generatii educate. Nu putem avea medicii de maine, fara sa oferim o sansa la educatie copiilor de azi!

Anul trecut am inceput un demers care speram sa devina o traditie anuala, traditie care sa creasca ca un bulgare de zapada si sa ofere sansa unui viitor mai bun pentru mii de copii aflati in risc de abandon scolar. Asadar, si anul acesta transformam bucuria cadourilor de o clipa intr-o donatie de 625,000 lei catre Teach for Romania, pentru ca micii medici, arhitecti, mecanici sau profesori care cresc undeva in Romania, in clipa asta, sa-si poata implini visul. Nu e o simpla donatie. E o investitie ca ei sa fie tot ce pot fi, nu doar ceea ce conjunctura le permite. Speram ca alaturi de noi sa se implice toti cei care cred ca viitorul e cel mai frumos cadou pe care il putem face generatiilor de maine.

Ne pasa de viitorul medicinei romanesti. Si sustinem micii medici sa creasca mari oriunde!

Donatiile se transforma in actiuni concrete, in sute si mii de copii care invata anual sa scrie si sa citeasca, care nu mai renunta sau care se reintorc la scoala si in sute de profesori pregatiti sa sustina si sa creasca generatii sanatoase. Concret, cei 625,000 lei pot schimba viata a peste 1000 de elevi zi de zi, si acopera, in medie, costurile de formare si training pentru 12 profesori Teach for Romania timp de un an. 

 

Fii parte din solutie!

Investim in generatia de astazi pentru o generatie de maine pregatita sa faca fata provocarilor cu determinare si know-how.

Traversam o perioada pe care nu o vom uita niciodata. Si cand ne vom uita la ea, in spate, avem nevoie sa stim ca am fost impreuna parte din solutie. Pentru ca fiecare dintre noi contribuie la schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume. Pentru ca facandu-i mari pe ei, ne crestem pe noi toti. Pentru ca fiecare copil conteaza.


Daca vrei sa ne ajuti sa crestem medicii de maine sau, pur si simplu, sa sustii un copil sa viseze la un viitor mai bun, o poti face donand direct catre Teach for Romania.

Misiunea Teach for Romania este de a asigura sanse egale la educatie de calitate pentru copiii din medii vulnerabile. Calitatea educatiei pe care un copil o primeste pana la varsta de 15 ani este determinanta pentru parcursul sau ulterior in viata.

Ai urmatoarele optiuni de donatie: