Fii mereu la curent cu starea abonamentului tau la Regina Maria!

Cu noile update-uri din Contul Meu Regina Maria, toate informatiile de care ai nevoie sunt si mai aproape! Afla oricand toate detaliile despre abonamentul tau in sectiunea „Abonamentele mele”, ca sa stii in fiecare moment de ce beneficii te bucuri de cand ni te-ai alaturat. 

Esti client REGINA MARIA si inca nu ai Contul Meu?

Afla cat ai economisit de cand esti #peabonament

Ca sa fii sigur ca ai ales cel mai potrivit abonament pentru tine, in Contul Meu poti vedea oricand un calcul la zi care iti arata cat ai economisit de cand esti #peabonamentul actual – valoarea serviciilor medicale de care ai beneficiat pana acum si care au fost acoperite de abonamentul tau Regina Maria. 

Descopera istoricul serviciilor accesate si valoarea lor!

Ce servicii iti ofera abonamentul tau?

Contul tau include informatii detaliate despre consultatiile, investigatiile si procedurile medicale incluse sau cu reducere. Stiai ca in medie un abonat are acces la peste 80% din programul medicilor, la peste 95% dintre locații si la 90% dintre specialitatile din Regina Maria? 

Motorul de cautare extinsa te ajuta sa stii care sunt serviciile acoperite 100% si sa ai grija mai bine de sanatatea ta.

Verifica acum ce acopera abonamentul tau!
 

Acces extins pentru tine si cei dragi

In contul tau, poti adauga oricand din Shop un abonament nou pentru cineva drag, simplu si rapid, ca sa stii ca ai pus ceea ce conteaza pentru tine pe primul loc. 
Mai mult decat atat, poti vizualiza o situatie detaliata pentru fiecare abonament, astfel incat totul sa fie clar si sa stii mereu cat ai economisit cu abonamentul tau sau al celor dragi.
 

Totul e simplu #peabonament

Cu aplicatia Regina Maria ai transparenta totala legata de servicii si costurile abonamentului, iar interfata intuitiva si usor de folosit face experienta ta #peabonament mai buna. Descarca sau actualizeaza aplicatia Regina Maria gratuit din App Store, Google Play si AppGallery si vei avea toate informatiile despre abonamentul tau la indemana.

De 26 de ani ne straduim sa aducem mai aproape cele mai bune servicii si sa-ti oferim acces la medici si clinici in care excelenta medicala intalneste profesionalismul si tehnicile de ultima ora. Prin detaliile despre abonamente pe care le gasesti in aplicatie ai siguranta ca stii mereu care e starea abonamentului tau si ce servicii ai incluse si cu reducere, ca sa stai fara griji.
 

Ajuta-ne sa iti facem experienta in aplicatia Regina Maria mai buna

Vrem sa facem experienta din aplicatie cat mai buna, asa ca in cazul in care descoperi erori, intampini dificultati sau ai sugestii de imbunatatire, te rugam sa oferi feedback colegilor nostri din Departamentul Aplicatii Digitale, pe adresa feedback.digital@reginamaria.ro. Primim cu interes feedback-uri constructive, care ne ajuta sa corectam eventuale probleme.

Aplicatia este disponibila in App Store, Play Store si App Gallery

Descarc-o si bucura-te de o experienta complet digitala - de la crearea si validarea contului, la programari, check-in si verificarea rezultatelor si a evolutiei analizelor.