Programeaza-te pentru testare

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Pentru o mai buna calitate a vietii, prin abordarea nutritiei personalizate

Pentru a afla daca esti susceptibil pentru intolerante alimentare genetice

Daca iti doresti sa obtii sau sa iti mentii greutatea dorita

Testul de nutrigenetica se face printr-o simpla proba de saliva!

Testul ADN Nutrigenetica

1600* RON

Testul ADN analizeaza 1.000 de regiuni genetice, in urma carora sunt formulate peste 300 de rapoarte ADN. 
 

*Pretul se aplica in policlinicile si punctele de recoltare REGINA MARIA. 

persoanelor care doresc sa isi cunoasca limitele biologice si riscul de a dezvolta  boli metabolice 

persoanelor care intampina dificultati in mentinerea unei greutati normale

persoanelor care prezinta un risc crescut de a dezvolta boli asociate obezitatii

Persoanelor cu anumite intolerante precum cea la gluten, cafeina, alcool, lactoza si carenta de micronutrienti.

Sportivilor de performanta sau persoanelor care practica fitness si exercitii fizice care vor sa isi optimizeze efortul fizic si raspunsul la suplimente nutritive

Gravidelor care doresc sa isi cunoasca raspunsul genetic a organismului privind carenta de vitamine, minerale necesare mamei si bebelusului

Exista peste 300 de rapoarte elaborate in urma analizarii profilului tau genetic care mapeaza exact modul in care reactioneaza si interactioneaza organismul tau in diferite domenii ale sanatatii. 

Testul epigenetic (varsta biologica)

2500 RON

Testul epigenetic analizeaza 451 markeri epigenetici corelati cu varsta biologica generala, precum si varsta ochilor, varsta auditiva, varsta memoriei si scorul de inflamatie.

Informatii privind varsta ta biologica 
 

Informatii privind modul in care vederea, auzul, memoria sau inflamatia au fost influentate de markerii epigenetici

Informatii despre varsta ochilor - Celulele oculare pot imbatrani intr-un ritm diferit fata de alte celule din corpul tau

Informatii despre varsta memoriei - Descopera cum se compara memoria ta actuala cu varsta cronologica si urmareste imbunatatirile

Informatii despre varsta auditiva - Anumite componente genetice pot accelera pierderea auzului
Informatii despre nivelul de inflamatie din organism, poate duce de asemenea, la boli si dezechilibre.

Persoanelor care au un grad avansat de uzura, expunere la stres, accelerare a proceselor de imbatranire si care isi doresc intinerirea biologica a organismului

Recomandam interpretarea rezultatelor in cadrul unui consult cu un specialist, care te va ajuta sa intelegi specificul profilului tau genetic si iti va oferi un plan de actiune personalizat.

Intrebari frecvente:

O intoleranta alimentara inseamna incapacitatea organismului de a digera corect un aliment. Intolerantele pot aparea din mai multe motive, cele mai frecvente doua fiind:

  • Organismului ii lipsesc enzimele digestive necesare pentru anumite alimente si, prin urmare, nu le poate digera in mod corespunzator sau nu poate absorbi in mod eficient substantele nutritive din acestea.
  • Ca rezultat al unei sensibilitati la un anumit aliment. O sensibilitate poate aparea din cauza supraconsumului sau supraexpunerii organismului la un anumit aliment.

O intoleranta alimentara poate fi combatuta si eliminata prin dieta si modificari ale stilului de viata. De aceea este important sa stim ce alimente sunt potrivite organismului nostru.

Simptomele unei intolerante alimentare sunt: dureri de burta, balonare, eczeme si iritatii. Acestea apar, de obicei, la cateva ore dupa consumul alimentelor.

Reactiile fizice la anumite alimente sunt frecvente, iar majoritatea dintre acestea sunt cauzate de o intoleranta alimentara si nu de o alergie alimentara.
O alergie alimentara determina o reactie puternica a sistemului imunitar care afecteaza mai multe organe. In anumite cazuri, reactia alergica la unul sau mai multe alimente poate fi severa sau poate pune viata in pericol. In schimb, simptomele unei intolerante alimentare sunt mai putin grave, cauzand adesea probleme digestive.
Persoanele care au alergie alimentara trebuie sa evite complet consumul alimentelor care contin substantele declansatoare ale reactiilor alergice. Persoanele cu intoleranta alimentara pot sa consume cantitati mici din alimentele netolerate fara a avea simptome, dar la consumul unei cantitati mai mari vor avea manifestari fizice (greata, balonare, dureri, varsaturi, diaree, iritabilitate, nervozitate).

Se recolteaza o proba simpla de saliva, in urma careia se genereaza peste 300 de rapoarte elaborate care mapeaza exact modul in care reactioneaza si interactioneaza organismul tau in diferite domenii ale sanatatii.

Tiparele epigenetice se schimba in functie de ceea ce mananci, de cat de mult dormi, de frecventa exercitiilor fizice si de factorii de mediu la care esti expus si, in cele din urma, iti pot modifica riscul de a dezvolta afectiuni cronice, cum ar fi bolile de inima sau diabetul. Modificarile epigenetice fac acest lucru prin modificarea activitatii genelor.

Avem, de fapt, doua varste: varsta cronologica si varsta biologica. Varsta ta cronologica este varsta reala sau legala, exprimata in ani de viata de la data nasterii, in timp ce varsta ta biologica este adevarata reflectie a modului in care celulele tale imbatranesc. Varsta ta biologica si sanatatea interna pot fi afectate de dieta, exercitiile fizice, stilul de viata si mediul inconjurator.

In toate centrele Regina Maria, cu programare in prealabil.

Alege o calitate mai buna a vietii!