Completeaza formularul online

Completeaza datele tale personale in formularul alaturat. Urmeaza sa te contactam noi pentru a stabili, de comun acord, pasii urmatori.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA in legatura cu serviciile medicale solicitate

Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.

Care sunt pasii pe care ii putem urma impreuna?

Cazul tau va fi dicutat in Tumor Board, de o echipa multidisciplinara de medici

Echipa multidisciplinara include medici dedicati tratamentului patologiei mamare cu expertiza in acest domeniu. Impreuna - oncolog, chirurg, imagist, anatomopatalog, chirurg plastician, radioterapeut, ginecolog - decid cea mai buna conduita terapeutica si abordare pentru pacienta, pe baza recomandarilor si protocoalelor internationale, dar particularizat la fiecare pacienta in parte. Din echipa multidisciplinara fac parte si psihologul si kinetoterapeutul.

Servicii medicale
O alternativa locala a clinicilor din strainatate

La Spitalul Euroclinic ne-am specializat in chirurgia oncologica primara. Oferim conditii de tratament, interventii chirurgicale si de cazare la standarde internationale. echipe de profesionisti multi-disciplinare si de renume, devenind o alternativa locala a clinicilor din strainatate.

Completeaza formularul si solicita a doua opinie medicala

Cazul tau va fi discutat in Tumor Board de o echipa multi-disciplinara de medici cu experienta. Un diagnostic pus corect este baza unui tratament care iti poate salva viata