Programează-te online

Trebuie să mergi la medic? Optează pentru cea mai simplă, modernă și eficientă metodă de a te programa: online, din contul tău Regina Maria. Beneficiezi astfel de numeroase avantaje, pe care e bine să le cunoști!

Te poți programa 24/24

Prin Contul tău, atât din aplicația mobilă Regina Maria, cât și din browser, te poți programa la medic, la orice oră din zi sau chiar din noapte. În acest fel, nu depinzi de programul din Contact Center și nici nu mai este nevoie să îți amintești a doua zi să faci programarea. O poți face instant, atunci când găsești două minute libere. 

Puterea e întotdeauna la tine!

Căutarea unui interval de programare se bazează exclusiv pe preferințele tale. Poți alege intervalul orar preferat, medicul, locația sau serviciile dorite. Online, te poți programa atât în locațiile fizice, pentru a merge la consultații față în față cu medicul, cât și în Clinica Virtuală, pentru a discuta cu medicul de la distanță, din confortul locului în care te afli.

Poți ajunge la medic în aceeași zi

E bine să știi că, optând să faci programarea online, din contul tău Regina Maria, te poți programa la medic chiar în aceeași zi, în limita disponibilităților. Aplicația caută instant intervale disponibile aflate la doar două ore de la momentul căutării și îți returnează doar rezultatele bazate pe criteriile alese de tine. 

Ai acces la primul loc disponibil

Știm cât de important este să ai un răspuns rapid la o problemă medicală. Din acest motiv, în timpul procesului de programare online, aplicația îți va sugera întotdeauna primul loc disponibil la aceeași specialitate medicală, loc pe care îl poți rezerva instant pentru consultul tău. 

Verifici în avans costul serviciilor

Programându-te online vei știi întotdeauna, înainte de a confirma programarea, costurile la care să te aștepți pentru serviciile solicitate. În felul acesta, iei întotdeauna decizii informate și te poți concentra în totalitate pe rezolvarea problemelor medicale.

Servicii medicale
Descarcă aplicația și programează-te online

Ai acces permanent la Dosarul tău medical și poți găsi medici, având acces facil la profilul și notele acestora.

Ești client Regina Maria și încă nu ai Contul Meu?

Contul Meu este instrumentul prin care ai acces la toate informaţiile medicale care te interesează. Poţi verifica oricând, chiar din faţa calculatorului, programările, consultaţiile, rezultatele analizelor sau costurile investigaţiilor din policlinici.