La naștere, o întreagă echipă este alături de tine și de copilul tău. Medicul ginecolog, care a urmărit până atunci întreaga sarcină, moașa și medicul anestezist, care îți fac nașterea mai ușoară și medicul neonatolog, care îl preia pe copilul tău, din primele lui clipe. Descoperă de ce fiecare medic neonatolog din echipa noastră este un motiv în plus să alegi să naști în siguranță la Spitalul Premiere.

Descoperă pachetele de naștere Mamă@Regina Maria

De ce aleg mămicile să nască la Spitalul Premiere

Există 4 linii de gardă 24/7 și oferim supravegherea sarcinii normale și cu risc crescut, screening prenatal, diagnosticare ecografică antenatală performantă a unor malformații la făt, condiții moderne și specializate pentru asistență la naștere, screening nou-născut.

Maternitatea din cadrul Spitalului REGINA MARIA Premiere este cea mai mare maternitate privată din zona de vest a țării, este locul în care peste 1.500 de copii sunt aduși pe lume în fiecare an, în condiții de siguranță maximă. Maternitatea Premiere oferă îngrijire medicală de cea mai înaltă calitate atât mamei, cât și nou-născutului, într-un mediu sigur, prietenos și confortabil.

Echipa medicală cu expertiza din Spitalul REGINA MARIA Premiere urmăreste și îngrijeste pacientele cu sarcină normală și cu risc crescut, grija susținută prin secțiile de anestezie și terapie intensivă, neonatologie, imagistică și laborator 24/24.

Spitalul REGINA MARIA Premiere dispune de departamente integrate care asigură un continuum de îngrijire a mamei și copilului pentru urmărirea sarcinii normale și a sarcinii cu risc înalt, proceduri specializate de tipul amniocentezei și biopsiei de vilozități coriale, asistarea femeii gravide la naștere, inclusiv nașterea pe uter cicatricial și încurajarea nașterii cu blândețe.

Spitalul REGINA MARIA Premiere încurajează alăptarea și conectarea cât mai rapidă a mamei cu nou născutul. Consilierul în alăptare al spitalului are grijă ca fiecare mămică să primească toate sfaturile pentru a obține o alăptare cu succes

Solicită unul dintre

pachetele de naștere și îngrijire nou-născut

 

Completează formularul și discută cu un reprezentant REGINA MARIA

despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului

Premiere, din Timișoara. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Solicită unul dintre pachetele de naștere

Completează formularul și discută cu un reprezentant REGINA MARIA despre posibilitatea de a naște la Maternitatea din cadrul Spitalului Premiere, din Timișoara. Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord  sa fiu contactat/a de catre Reteaua de sanatate REGINA MARIA pentru prezentarea serviciilor dedicate viitoarelor mame.
Acest site este protejat de reCAPTCHA si se aplica Politica de confidentialitate si Termeni si conditii.